Retour zending aangemeld geen reactie

Wel veel reclame

Prima levering

Misschien klanten iets beter informeren over leverdatum.

Snel en zorgvuldig bezorgd!

Overzichtelijke site met veel keuze. Ga ik zeker vaker bestellen.

Netjes, snel

Première commande : un sans faute !

Tout est dans le titre: première commande = un sans faute ! Choix des produits, prix, qualité d'expédition... Bref, à voir dans le temps et particulièrement à l'arrivée prochaine de l'aquarium commandé ! Je garde confiance pour l'instant !!! à suivre !

Top ! Snel , goede service

Altijd heel tevreden of de snelle levering ,de service een aanrader

een goede winkel

mijn ervaring omschrijf ik als volgt ik vind het een goede winkel die klantvriendelijk is en goede producten heeft ze hebben ook veel keus

Snelle en correcte behandeling van de bestelling

Juiste en snelle levering van mijn bestelling. Duidelijke website

Super snel besteld, nog sneller geleverd

Via de site en kleppenset voor ons Juwel Rio aquarium besteld en betaald via ideal. Na de nodige mailtjes voor het aanmaken van een account en een orderbevestiging binnen 2 dagen geleverd. Dus kortom super tevreden en zeker en bedrijf om vaker bij te bestellen.

Snelle levering, goede kwaliteit prijs verhouding

Snel en gemakkelijk te bestellen Interessante prijzen Vlotte levering Heel goed stevig verpakt

goede service

de aquarium plantjes zijn in het echt wel kleiner dan op de site vermeld staat ook mijn hout met planten er op viel iets tegen zouden drie planten op zitten waren er twee de derde zat verkruimeld in de zak verder vaker besteld prima en handig ,

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Keurig verpakt. En optijd geleverd.

Keuring verpakt. Alles zat erbij, zelfs hadden ze wat extra voer bijgedaan ter promotie. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Perfect, snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit.

Perfect.

goede service snelle verzending

Precies goede omschrijving van producten. goede verpakking en snelle verzending

tevreden,

goed verpakt afgeleverd

Product goed, levering duurde lang.

De levering duurde langer dan aangegeven, op mijn mail wee direct gereageerd. Dat was fijn, maar de levering duurde toch nog langer.

Erg tevreden

Snel en goed verpakt geleverd

Ruime voorraad en prima levering

Ik heb nog nooit iets niet gevonden bij Aquastore XL. Prima service en snelle levering!

Prima levering

Plantjes voor het aquarium besteld. Werden netjes verpakt en op tijd geleverd!

Snelle service. Veel onderdelen beschikbaar aan goede prijzen.

Veel keus en snelle levertijden

Bestelde spullen binnen 2 dagen binnen.ook is het fijn om te zien of iets wel of niet op voorraad is en wat de levertijd is.top!

Goede producten voor een goede prijs

Positief

Plantjes zien er goed uit goed verpakt en snel geleverd

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart