Precies zoals verwacht

Bestellingen makkelijk in te geven, track en trace is ook fijn.

Goede service en snelle levering

anubias white zag er perfect uit.

Vriendelijke hulpverlening aan de telefoon

Daar ik niet tevreden was over de kap op de aquarium, alsook de filter die moeilijk bereikbaar is (je moet hem er helemaal uithalen) om te reinigen, telefonisch contact opgenomen en daar werd ik vriendelijk te woord gestaan ivm het terugsturen. 14 dagen bedenktijd is zeker een pluspunt. Ik heb besloten om zelf de aquarium terug te brengen, zodat ik ook de winkel eens kan bezoeken.

goede service

Goede service en kwaliteit, bedankt

Prima prijs kwaliteit verhouding

Duurde iets langer voordat de bestelling werd verstuurd maar alles in goede orde ontvangen!

Als een vis in het water

Door de prima service en snelle levering een aanrader. Onze gup voelt zich in ieder geval weer helemaal als een vis in het water. Tot een volgende bestelling!

Goede winkel/webshop

Altijd snelle levering en goede service. Als er eens iets mis gaat wordt het ook direct opgelost en goed gecommuniceert met de klant.

Snel en correct verstuurd

Ruime keuze en duidelijk

Levering op tijd, maar niet compleet

Bestelling was een aquariumpomp en een setje zuignappen om een verwarmingselement vast te zetten. Aquariumpomp na 3 dagen geleverd, de zuignappen zaten echter niet in de doos. Gelukkig paste mijn verwarmingselement in de bestelde pomp. Zuignappen stonden wel op de factuur en geen bericht van nalevering. Bericht gestuurd naar klantenservice. Bewijs van ontvangst gehad, maar nu ga 2 dagen nog geen reactie. Ben benieuwd naar hoe dit zich gaat oplossen, tot die tijd nog niet tevreden.

Goed verpakt en mooie planten

Voor de eerste keer besteld. Levering wel iets later dan verwacht. Stond op het punt te gaan bellen toen ik het mailtje van verzending kreeg. Bij het uitpakken aangenaam verrast wat betreft de planten. Mooie planten die ook nog eens netjes per stuk waren verpakt. Boven verwachting.

Super snelle levering!

In 1 woord WAUW! Wat n super snelle levering, wederom! Gelukkig heb ik de Gdex niet onmiddellijk nodig, maar kocht het meer preventief! Ga zó door, AquastoreXL!

Gevraagde producten zijn geleverd

Spijtig dat ik na 4 dagen een mail moest sturen om de producten op te sturen. Iest nadien kreeg ik dan een mail dat het opgestuurd wordt. Waren ze het vergeten?

Delivered as promised

I would definitely use this company over and over and over again. Great prices and service. Many options available

Duidelijk en simpel.

Makkelijk om het product te vinden. Simpele mogelijkheid om te betalen. Bezorging zoals afgesproken.

Duidelijk overzicht en informatie. Alleen jammer dat je voor minimaal€20 moet bestellen. Verder erg tevreden, snelle verzending!

Vlotte en correcte service

Alle producten zoals aangegeven geleverd in goede verpakking. Plantjes en aquarium accessoires waren ook van goeie kwaliteit. Hier is dus weer een tevreden klant die zeker nog gaat bestellen.

Snelle verzending.

Netjes

Snel geleverd Goed ingepakt alles heel aangekomen

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Perfect!

Precies zoals afgesproken en verwacht!

De bestelling op tijd en keurig verpakt ontvangen.

Alle planten zien er gezond en stevig uit. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Snel en duidelijke, goedverzorgde transactie

Snelle levering, heel verzorgd verpakt duidelijke tracking, dank u. Één minpuntje bij bestelling onder de 50 euro zijn voor mij de verzendkosten iets teveel.

Bestelling in orde, snelle levering

Producten goed verpakt, interessante promoties, vlotte communicatie, snel geleverd.

Snelle en nette levering.

Heb voor het eerst wat besteld op deze site. Via de verkooppartner. Een filter set voor mijn biorb aquarium. Zeer snel geleverd en zeer netjes en stevig aan. Dus ik raad deze winkel zeker aan. Dus hier bij van mij 5 sterren waard!!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart