Prima service!

Snel, makkelijk en goede communicatie.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Goed geholpen

Zocht een afdichtings rubber voor mijn filter en ben goed geholpen! Daarbij ook wat planten mee besteld zien er erg mooi uit op 1 na deze kwam helemaal verlept binnen de bladeren vielen er ook meteen af helaas.. maar verder zeker een aanrader!

Goed en betrouwbaar

Goede serves Snel verstuurd

Zeer goede service.

De bestelde producten worden snel en correct geleverd. Ik ben een zeer tevreden klant.

Helemaal top

snel en keurig afgeleverd, goed verpakt

prima geregeld!

Duidelijke website en snelle levering

prima!

snelle levering, planten in prima conditie ontvangen

Helemaal top!

Ik heb 2 grote nep stronken besteld voor mijn lieve slang Sliertje, want die houdt zo van klimmen. Bestelling was binnen 2 dagen binnen en de stronken zijn echt super mooi! De prijs voor de grootte en mooiheid van de stronken is ook echt heel voordelig. Om één of andere reden zijn spullen voor terrarium en reptielen altijd een stuk duurder, maar dit kan ook prima. Ik raad zeker aan!

Bedrijf uitstekend niets op aan te merken echter hun keuze van bezorging voor ons niet gunstig. DHL zeer slechte ervaringen mee., en ook nu wederom. Verpakking ernstig beschadigd, tijdsafspraken die voortdurend worden bijgesteld, niet erg prettig.

Makkelijke website, snelle levering

Werkt zoals het moet, goede prijzen

Goede prijs kwaliteit!

Aanrader

Net als de vorige keer, snelle levering, prima producten.

Alles ok , prima produkten , heel tevreden over.

De Ziss bubble bio 200 gekocht. Werkt prima. Bestel en verzendproces verliepen voorspoedig. Dik tevreden.

Snelle levering en prima mailservice, track & tracé in orde, overzichtelijke webshop.

Goed assortiment

Wat fijn dat je alle producten voor je aquarium op één plek kunt vinden. Prima op tijd verzonden en alles in orde. Verpakking was wat fors voor een kleine(re) bestelling, maar wel (en dat wordt gewaardeerd) met gerecycled materiaal.

Very good

All 15 plants are arrived nicely except one large plant and thank you so much. I order two xl plants, one was very nice and other plant leaves are dry and dead condition. I send you the photo if you need. Thank you again. Regards, Lohit.

Goed en rustig advies, goede producten.

Een fijne sfeer, goede producten en er wordt ruim de tijd genomen om ons als beginnend aquariumhouder alles uit te leggen! Absoluut een aanrader!

Online en fusiek goede service

Het was niet zo druk, dus snel geholpen

Top Goede uitleg

Geweldige uitleg gekregen.

Goede mooie spullen, we hadden ook plantjes besteld die zagen er picobello uit. Er was alleen vertraging bij de bezorging pas enige tijd dat we zaten te wachten was er een bericht dat DHL 1 of 2 dagen vertraging had.

Communicatie is slecht

Spullen uiteindelijk geleverd maar de communicatie is slecht mbt levering materialen. Coronna of niet communiceren kan altijd.

Bestelde item kon ik gewoon afhalen, service 10+

Pakket niet geleverd door PostNL, prima opgelost door Aquastore

Bestelling geplaatst bij Aquastore. Zelfde dag nog verstuurd. Helaas is het pakketje zoek geraakt bij PostNL waardoor ik 5 werkdagen moest wachten, waarna ik dan contact op moest nemen met de afzender (Aquastore). Zij hebben mij direct eenzelfde pakket gestuurd maar nu via DHL. Dag later in mijn bezit. Dikke pluim. Valt van PostNL helaas niet te zeggen, hebben niets gedaan mij te helpen buiten het advies om me weer bij de afzender te melden.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart