Product wordt hoed ingepakt en snel geleverd.

Positief. Heel tevreden.

Vlotte verzorgde levering. Niets aan op te merken. Een tevreden klant.

Zeer uitgebreid assortiment

Keurig verpakt allemaal, duidelijke info over wat op voorraad is en leverdatum. Ben ook een keer in de winkel in Fijnaart geweest, ook prachtig, je kunt er rustig rondkijken, geen opdringerig personeel.

Zeer snel

Snelle levering van de bestelling.

Prima afhandeling van mijn aankoop

Prima webshop met heel groot aanbod.

Super snelle levering!

De juwel eccoskim werkt en past goed. Super snelle levering.

Snelle, correcte en goede service

Goede producten Correcte prijzen Duidelijke tracering bij online bestelling Snelle levering

Super levering!

Mijn pakket werd snel en goed bezorgd. De verpakking was prima en goed geïsoleerd. Bedankt!

Snel en goed geholpen

Heb nog niet veel ervaring met jullie tot nu toe alles snel en goed aangeleverd. Aquarium beplanting goed ontvangen. Top

Snelle levering !!

Top producten

Goede aquarium lampen meteen verstuurd.

De JMB aquariumlampen zijn heel goed en het licht is heel mooi om te zien. Ook deze lampen konden we op de controller aansluiten die we al hadden. Het is dus mooi verbeterd.

Prima en vlotte service

Ik had aquarium plantjes besteld en deze zijn allen in top staat gearriveerd zoals het hoort te zijn

Voldoet aan de verwachtingen

De pomp is exact als omschreven, snelle levering en goed verpakt. Al meerdere producten bij aquastore gekocht en ze voldoen altijd aan mijn verwachtingen.

Snelle levering en artikel volgens omschrijving

Duidelijke omschrijving van het bestelde artikel een snelle levering

makkelijk en snel!

Site is duidelijk, bestellen is simpel en het wordt snel geleverd!

Netjes en snel

Pakje kwam geschuurd aan, maar alles prima opgelost. Goede wewside

Webside was moeilijk te verwerken. Was ik niet gewend. Maar ik ben er uitgekomen. Er miste 1 artikel en het doosje was beschadigd. Maar alles is naar tevredenheid opgelost. Goede winkel ben al jaren klant.

Snel en ok

Producten waren reeds gekend. Onvoorstelbaar dat boost binnen de 2 dagen geleverd heeft

super goed

Makkelijk bestellen vanwege een duidelijke website. Telkens een update betreft het bezorgen en de levering. Snel in huis

gemakkelijk plus goede service !!!!!!!!!!

Prima webshop

Perfect!

Snel geleverd. Precies wat ik wou.

Uitstekende service

Mijn eerste ervaring met de shop is dat het van het bestellen tot het versturen een goede service is. De artikelen waren zorgvuldig verpakt.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart