niets op aan te merken.

goede en snelle levering. alles goed en netjes verpakt.

Geheel volgens verwachting

Ben tevreden met het product. Nadeel is wel slechte bereikbaarheid per telefoon. Hierdoor duurde reactie (en dus ook levering) op defect onderdeel langer.

Heldere informatie en snelle levering

Op zoek naar een zandfilter voor onze hottub, vonden wij via de website van Aquastore XL precies wat wij zochten. Duidelijke en heldere website. Snelle levering en een goede prijs. Wij zijn heel tevreden!

Snelle levering en prima service

Uitstekend bedrijf om wat maar ook te bestellen via internet

Snel besteld snel geleverd

En als er een probleempje is wordt er ook geen probleem van gemaakt en is het binnen no-time opgelost.

snelle en prima levering

Makkelijke site

Duidelijk, gebruiksvriendelijk, binnen de beschreven leveringstermijn geleverd.

Goede ervaringen ,eerlijke prijzen.

Goede ervaringen

snel bezorgd

aqausoil vulcano

Snelle levering en ondanks dat ik een stomme fout heb gemaakt hebben ze me zeer goed geholpen

geen problemen

bestelling binnen drie dagen in huis

Goed snel geleverd

overzichtelijk site

Goede en duidelijke webshop

Voldoende keuze en makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snelle en correcte afhandeling order

Ruim assortiment en na keuze snelle en correcte afhandeling

Servicekwaliteit

Mijn bestelling werd snel en adequaat afgehandeld!!

I was very satisfied with the service.

The website structure is clear. The delivery was quick, the products were nicely packed and protected against damage.

Goede producten voor juiste prijs

Levertijd duurde langer, maar dit was voor de tijd aangegeven. Producten netjes en onbeschadigd binnen gekregen. Top.

Snelle levering en mooie spullen

hele snelle levering

in Rotterdam kon ik niet aan Easy Carbo komen en hier gewoon kunnen bestellen dank is groot

Een simpele vraag, gesteld tijdens de bestelling, is nog niet beantwoord.

Een simpele vraag, gesteld tijdens de bestelling, is nog niet beantwoord. Ook levering veel later dan verwacht.

Snelle levering en echt kwaliteit produkten.

Helemaal top

Helemaal top

Zo gezegd, zo gedaan!

Maandag besteld, woensdag binnen. Zoals voorgesteld. Netjes ingepakt! Gewoon top!

Bestelling

Snel geleverd. De producten kwalitatief goed. Wat wil je nog meer?

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart