juiste product

juiste product en mooi op tijd geleverd,top

Duidelijk en zeer snel

Snelle verzending top

Precies zoals het hoort.

De aquariumpomp werkt prima en is geruisloos. De bestelling werd binnen 24 uur gebracht. Alles gewoon heel goed.

Alles dik orde, verzending zou iets goedkoper mogen.

Besteld, geleverd!

Wat ik heb besteld is naar verwachting geleverd, levering was erg snel, en goed verpakt.

Top winkel, snelle leveringen ,

nog steeds de beste aquariumwinkel

de beste winkel met mooie prijzen en goede service, tot de volgende keer maar weer.

Eheim er is geen andere

Al 52 jaar gebruik ik het merk eheim ik ken geen betere

Bestelling goed afgerond.

Teleurstellend

12 aug. Gevraagd naar informatie over mijn aankoop want gebruik handleiding is super onduidelijk voor een leek . Ondertussen nog geen mail gekregen als antwoord op mijn vraag hoe het werkt . Heb het dan via een aquariumwinkel in Antwerpen de correcte informatie gekregen die wisten hoe het osmose apparaat werkt . Voor de rest werkt het product nu correct maar heb nog steeds geen antwoord gekregen van de dienst na verkoop . Teleurstellend en dus niet meer voor herhaling . Ging toch om een aankoop van 99 euro .

Gewoon top

goede service!

Snelle levering en compleet assortiment

Prettige site met duidelijke produktomschrijvingen Geen betere of goedkopere producten elders gevonden Bestel voortaan al mijn producten hier

UITSTEKEND

Zeer goede kwaliteit en perfect geleverd.

Prima filter

Deze filter van de aquarium stofzuiger is goed uit te spoelen en sterk. Ik gebruik hem al maanden en kan nog heel lang mee.

Snelle verzending en mooie producten

Ruime keus aan producten, snelle verzending.

Waardeloos

Maanden terug gemaild voor extra onderdelen. Na een maand zelf maar eens gevraagd waarom het zo lang duurde. Antwoord was dat ik niet de enige klant was... verder nooit meer terugkoppeling gehad of de onderdelen via deze toko kunnen bestellen

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering!

Ik heb snel gevonden wat ik zocht op de site en tegen goede prijzen. Ook is mijn bestelling snel verzonden en keurig afgeleverd.

Niet goed aangekomen

Waarschijnlijk door de hitte was de helft van de planten dood of bijna dood....

Als ik nog iets moet hebben of iemand anders raad ik jullie met plezier aan.

De levering was correct maar de verplaatsing is tot 3x toe verschoven waardoor de planten die ik besteld had er niet meer fris uitzagen toen we het pakket openden. Daar kunnen jullie niet aan doen maar wel DHL die de pakjes moet leveren.

fantastisch

Super snel geleverd en goedkoop

super goed

mooie grote planten besteld voor me aquarium ,zijn mooi groot en zien er goed uit snelle levering super

Overgeweldig!

Om 11:55 bestelling geplaatst & afgerond die naar België moest, volgende dag netjes in huis zoals hun website vermelde! Uitstekend werk van hun hele aquastoreXL team om dit tijdig te kunnen bezorgen ondanks de Corona-crisis! Doe zo verder en ik bestel zeker meer! :D

Goede service.

Prima service , jammer dat het DHL de toezending stropte. Vrijdag besteld, woensdag ontvangen.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart