Leuke planten in klein pakket

Planten zien er goed uit en snelle verzending.

Een uit gebreid arrangement en een snelle service.

snelle complete levering

Kwam uit op deze site vanwege het grote assortiment Biorb accessoires. Deze waren snel geleverd en staan nu mooi in mijn aquarium!

Snelle levering en goed verpakt!

Alles voorradig en snel en goed verpakt!

uitstekend

Goede service,,advies en supersnel leveringen. Ben zeer content en blijf dan ook mijn bestellingen bij AquastoreXL doen.

Goede kwaliteit en zeer snelle levering.

DHL deed er te lang over

Het zal wel goed zijn gegaan bij jullie maar er ging wat fout bij het sorteercentrum DHL dus duurde en duurde maar 48 uur later kwam het mos en plant beetje te warm gehad Wat ik zeg jullie zullen wel goed zijn alleen die DHL

zeer tevreden bedankt

Snel en volledig!

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

goeie service

snel opgelieverd

Goede informatie, duidelijke site.Snelle levering.

Al diverse malen bestellingen gedaan bij Aquastore XL. Producten zijn namelijk te vinden op de site. Betaalmogelijkheden zijn goed. Leveringen gaan snel en komen zorgvuldig verpakt aan. Ga zo door!!!

Netjes in ge pakt en snelle levering.

Snelle levering en duidelijke communicatie, kortom niks te klagen

Gaan klachten. Gewoon prima

Ja niks op te merken eigenlijk. Prima service. Snel geleverd. Wat je verwacht in 2020

Helemaal top

Goede mooie producten

Nette en snelle levering

Laat op de dag besteld. De volgende dag al geleverd.

Correct

Vlugge levering, goede prijszetting.

zeer goed

veel keuze in verschillende afdelingen. vlugge en correcte levering.

Alles geleverd zoals beloofd

Als het goed is dan is het goed.

Uitsetkende service

Mijn bestelling werd ongelooflijk snel en efficient afgehandeld en verzonden

Snelle goede service

Snelle levering van prima kwaliteit

Ik bestelde enkel wat vijverslang en klemmen, waarbij aangegeven stond dat er 2 tot 6 dagen levertijd was voor de klemmen. Uiteindelijk was alles er na 4 dagen. Topkwaliteit.

Super shop ervaring.

Verder kan ik er niet veel over zeggen. Handige site. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Kortom top.

Prima levering en netjes verpakt

Het voldeed aan mijn verwachting

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart