Bestelling naar België laat op zich wachten

Heb op 26 juli een bestelling geplaatst. Ondertussen zijn we 8 Augustus. Heb mogen horen dat de eerste bestelling verloren is gegaan. Ok. Kan ik mee leven. Maar van de firma zelf word je niet op de hoogte gesteld. Heb ook een 2 de bestelling gedaan paar dagen later. Ok. Ze schrijven 3 tot 5 dagen. Heb hier geen problemen mee. Waar ik wel problemen mee heb is dat ze u beliegen met hun uitleg via mails. Ze laten je gewoonweg staan in de kou. Je hebt betaald maar info krijg je met moeite. En de info die je krijgt, daar ben je niets mee. Ondertussen had ik planten gekocht en kan ik deze weg smijten. Heb een aquarium van 450 liter. Dus veel planten voor de vuilbak. Ik hoop dat ze deze week tussen 10 en 15 mijn bestellingen opsturen. Ik hoop op hun begrip. De klant is koning maar daar houden zij geen rekening mee.

Snel en gemakkelijk

Bestellen ging snel en was ook snel binnen.

Snelle levering en kwaliteitsprodukten

Was gemakkelijk te bestellen. Website duidelijk. Snelle levering ondanks vakantietijd en hitte!

Goed!

Snel geleverd en mooi kwaliteit!

Ben beter gewend

Bij mijn bestelling zat een aquarium thermometer met lege batterijen. Kleine moeite om dat even te checken voor verzending. Vervolgens telefonisch contact proberen te zoeken maar helaas onbereikbaar.

Niet geheel tevreden

Van de vier artikelen welke ik besteld heb 28-7-2020 heb ik pas 1 artikel mogen ontvangen, terwijl alle vier artikelen op voorraad waren.

Alles netjes bezorgd alleen het opsturen duurt erg lang

Mag wel sneller opgestuurd worden Afhandeling is wel netjes gedaan

SUPER

Alles klopt.

correct

correct

Snel geleverd, keurig verpakt

matriaal is ok de levering niet

van de levering van DHL WAS NIET GOED ik was niet thuis en de doos stond voor de deur gelukkig heeft niemand het meegenomen want hier wordt er veel gestolen

Super snelle levering ondanks de coronatijd

Mijn product is supersnel geleverd, ook voorgaande producten die ik al besteld heb, ook prijs en kwaliteit komen met elkaar overeen. Ik zoek niet verder voor mijn aquarium en zwembad producten. Gewoon hier dus!!! Bij de AguastoreXL

Goeie snelle levering

Elke bestelling gewoon netjes op tijd ontvangen. Goeie producten met juiste productomschijvingen.

Goed, netjes verpakt en optijd geleverd

Netjes geleverd en optijd. Nee gebreken tijdens ontvangst. Ook op de websote staat de product omschijving netjes beschreven.

Naar tevredenheid geholpen

super service

ik had een foutje gemaakt en de klantenservice heeft me heel vriendelijk geholpen en het super snel geleverd, de verpakking zat echter onder met groene smurrie maar gelukkig was de inhoud netjes

prima prijs/kwaliteit en snel

Alle spullen correct aangeleverd. Alleen één item was eigenlijk niet geschikt voor een aquarium (hoeveelheid was voor een vijver).

Topproducten aan een topprijs en een uitstekende leverdienst.

Snel geleverd!!

Ik heb ondertussen het produkt goedkoper gevonden. En geen verschil van 5 euro,dat is spijtig maar ja de fout ligt bij mij ik had maar beter moeten rond neuzen.

Verpakking deugt niet!

Ik bestelde een reservelamp voor mijn uvc filter. De verpakking was volstrekt onvoldoende voor het versturen van een breekbare lamp. Zelfs de fabrieksverpakking van de lamp was ingedeukt. Ik heb beide verpakkingen gefotografeerd. Als de lamp stuk is stuur ik hem terug!

Snelle, correcte afhandeling en levering

Vandaag besteld, overmorgen thuis... Dat is service!

Goede service snelle levering

fijne snelle bezorging

snelle en goede service

producten worden op nette wijze verzonden en de volgende werkdag al in huis

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart