Nieuwe accessoires gekocht en plantjes voor mijn aquarium. Superblij mee

Compleet assortiment

Zelfs Voor mijn al wat ouder filters onderdelen te bestellen. Duidelijk site snelle levering en op tijd

Snelle levering van de juiste artikelen.

Zeer volledige Webshop voor de Aquariaan

Meer dan eens vond ik bij AquastoreXL wat je in de reguliere megaketens in dierenzaken niet vindt. Nog sterker wordt het dat ik meer dan eens opmerkte dat AquastoreXL betere prijzen had dan wat je zou verwachten van megagrote winkelketens. De service is ook TOP. Heb je een probleem met een bestelling dan wordt dit snel opgelost met de nodige zorgen. Paketten worden ook altijd stevig verpakt en meestal met zeer milieuvriendelijke materialen of recuperatiemateriaal. De Website zelf gaat zeer snel en de beschrijving der produkten is perfect. Zeer tevreden over AquastoreXL

altijd perfect snel en aan goede prijzen

altijd perfect snel en aan goede prijzen

Supersnelle en correcte levering!

Supersnelle en correcte levering!!

Goed product en mooi snel geleverd

Zie boven

Leveren op de leverindicatie van de site

3 tot 5 werkdagen was leverindicatie en heb er anderhalve week op moeten wachten.

als op voorraad gelijk verzonden en volgende dag geleverd ook nu het zo druk is.

Geen Nederlandse gebruiksaanwijzing

Jammer dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij is. Het is echt een gemis. daar ik iemand op moet zoeken om het voor mij in te stellen. In deze tijd mag je toch verwachten dat hij er bij geleverd word. JAMMER. Vriendelijke groeten , Jan

goed uitgezocht pakket

Blije vissen

Duidelijke website en makkelijk te bestelen. Snel bezorgd en de juiste producten.

Snel ontvangen

Was top

Gewoon snel in huis

geweldig produkt

doet wat men verwacht mooi helder water

wysiwyg

prima geregeld volgens afspraak

correcte en snelle levering

Snelle levering volgde conform afspraak op de site. Doosjes waren apart nogmaals degelijk verpakt, zodat zeker geen poeder kon verloren gaan. Correcte en zeer snelle levering.

prima!

Bestelling is goed geleverd, doos helaas wel beschadigd binnen gekregen. communicatie over de levertijd na het plaatsen van de bestelling mag wat mij betreft iets beter. desondanks zou ik bij een volgende bestelling wel voor AquastoreXL kiezen.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Makkelijk via de website te bestellen en daarna zijn de spullen keurig verpakt en op tijd bezorgd.

Wonderbaarlijk

prima service, supergoeie kwaliteit en goedkoop , zeker een aanrader

Sterke prijs/kwaliteit

Deze firma heeft veel en degelijke producten; daarnaast ook een scherpe prijs en degelijke/snelle levering

Levering was snel en perfect. Planten zijn in perfecte conditie aangekomen. Ik had nooit eerder aquarium planten online besteld. Maar dat ga ik zeker vaker doen!

prima !

Netjes verpakt en optijd verzonden

Snelle levering, netjes verpakt, papier als opvulmateriaal ipv plastic

Snelle levering, netjes verpakt, papier als opvulmateriaal ipv plastic