Prima service,vlotte levering Alles correct verlopen

Nette bezorging

Mooi aquarium mooie verlichting netjes en stevig bezorgd

uiterst trage verwerking en levering

Had voor mij meettoestel dringend vloeistof nodig op de website vermelding 1 a 2 werkdagen van zodra de betaling doorgevoerd is ene mail met opgepast bla bla bla en 5 dagen wachten "gelieve klantendienst niet te contacteren betreffende de levering. uit miserie maar ergens anders besteld.

correcte en snelle levering

producten waren goed en veilig verpakt

Goede en snelle levering

Prijs kwaliteit goed en snelle levering

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Groot assortiment en snelle levering

Tevreden

Heb voor het eerst wat aquarium spullen online gekocht. Ga bij deze winkel vaker bestellen. Snelle levering, fijne prijzen!

GOED

De bezorging was redelijk, maar een dag later. Was goed verpakt. Vond ik niet fijn

snelle levering, juiste product, gewoon prima!

Zeer snel geleverd, prima verpakt. Ik beveel AquastoreXL aan

Kwaliteit aan de laagste prijs

Prima visvoer voor de laagste prijs.

Altijd snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Paar keer wat besteld Goede omschrijving van de producten en altijd netjes ingepakt. Ik ben super tevreden

Bijna helemaal goed!!

Bij de gekozen artikel stond vrijdag bezorgen, maar dat werd zaterdag en daar ik toen niet thuis was kon ik het maandag ophalen

Snelle bezorging

Ik heb grind besteld. Glamourgrind. Erg mooi met een subtiel glimmende in de steen verwerkt.

Very good package

Just the bacterian for filter dont have to much instructions but the rest ok

Zeer goed snelle bezorging goed de kwaliteit voor dat geld

Snelle reactie

Snelle en goede reactie bij een telefonisch graag over een product

Fantastisch!

Vlot, snelle levering en niets op aan te merken. zeker een aanrader, ik kom zeker nog terug. Bedankt voor alles ;)

Product kwam netjes verpakt en snel aan

Snelle afhandeling en goede prijs tov andere aanbieder

Goed en snel geleverd

Goede ervaring snelle levering.

Snelle levering, zeer matig product

Product mist rubbers en plastic aansluiting lekt.

snel en correct geleverd

6 weken gewacht op een toestel dat niet conform is

Mag ik hierbij verwijzen naar mijn mail van donderdag 16 juli. Volgens uw site is de UV-lamp de opvolger van de vroegere Pro Clear Advantage TMC. Maar de aansluitingen zijn niet compatibel en ik kan met deze lamp helemaal niets aanvangen. Guido Van Hecke

Zeer uitgebreid assortiment met best scherpe prijzen.

Kom regel matig bij Aquastore (webshop), en vind niet alleen de producten die ik zoek maar ook vaak aanvullende info. Maakt het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker. Wel jammer dat men met DHL verstuurt, niet dat DHL slecht is maar er is in mijn buurt geen service punt, dus bezorger gemist dan moet ik toch een aardig stukje rijden.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart