Snel en grote keuze

Bestel al jaren bij aquastore XL. Ze hebben alles voor mijn Biorb, en voor een goede prijs. Ook de eigen producten zoals filters zijn prima vervangers Communicatie over verzendtermijnen ivm COVID is helder en betrouwbaar. Prima dus!

Fijne webwinkel

Goede producten voor redelijke prijzen. Overzichtelijke webshop met snelle levering.

Schitterend !!!

Razendsnel geleverd, sneller dan bol.com proficiat. Kom met zekerheid,naargelang de pandemiemaatregelen uiteraard, op bezoek in Fijnaart.

snel in huis.

Juwel achterwand donderdag besteld en zaterdag keurig verpakt in huis.

Prima bevallen

Ruime keus aan materiaal, kwalitatief goed, betaalbaar

Gebruik optima druppels al een tijdje. Vissen zien er goed en levendig uit . Goed product

Het was weer tijd voor de jaarlijkse vervanging van mij UV lamp. Ik had na telefonisch advies gekozen voor de Superfish UV PL lamp 36 Watt. Eenvoudig te bestellen en na een paar dagen was het pakketje er al. Helaas was de lamp in een veel te krappe doos ingepakt (paste net niet). Wat bij een glazenlamp een probleem kan zijn. En dat was het ook. De lamp was gebroken waar het strak tegen de hoek aan zat. Melding gemaakt bij Aquastore XL en ook het probleem omschreven waardoor de lamp stuk is gegaan. Twee dagen later was de nieuwe lamp er. Zonder heen en weer is deze opgestuurd. Top Service. Alleen jammer dat deze weer precies zo is verpakt, diagonaal in een te kleine doos gedrukt. Gelukkig dit keer wel heel aan gekomen. Zonder de slechte verpakkingen wijze zou ik 5 sterren geven. Want nu moest ik dagen langer wachten op mijn bestelling. De Superfish UV PL lamp 36 Watt is een prima lamp. Mijn oude was stuk en de vijver groen. Na installatie was na een paar dagen het eerste resultaat duidelijk zichtbaar. Na twee weken de vijver al bijna helemaal helder. Ondanks het weer. Ik beveel deze lamp van Superfish UV PL lamp 36 Watt aan.

super mooi

deze kunst aqarium plant is niet van echt te onderscheiden heb vele complumenten gekregen wat betreft de inrichting met de kunst planten super een aanrader

Te duur

Volgens andere concurrenten veel duurder in producten

Weer een deel van het pakket in het sorteer center kwijt, word dus (WEER) meer dan 2 weken wachten

Wachten op kwijtgeraakte of niet geleverde pakketjes.. Dit voorkom je als je zelf levert.

Slecht

Bieden lokkertjes aan.

goede en snelle levering

Prima levering en goede spullen.

Verwachtingen niet waar gemaakt

De uitlevering van de bestelling was sterk vertraagd en de reactie op mijn vragen daarover eveneens. Uiteindelijk is de bestelling na bijna 3 weken geleverd. De bestelling voldeed aan de verwachtingen op één ornament voor een aquarium na: het bleek volstrekt niet natuurgetrouw te zijn terwijl de beschrijving dat expliciet vermeldde. De retourprocedure vind ik omslachtig, maar het terugstorten van het geld ging erg snel. Een zeer gemixed beeld dus.

Top!!!!

top!!!!

Goed geholpen en service top

Ik heb al regelmatig iets besteld en daarvan kan ik zeggen dat ze een snelle levering hebben en alles keurig verpakt en over de producten ben ik zeer te spreken varierend van heather,filtermateriaal,bioflowpompje ,multilux ledlamp,ect,en zelfs bij het sturen van een mail word er ondanks de drukke tijd(corona) direct gereageerd,dikke pluim aan Aquastore

alles voor aquariums snel in huis met aquastorexl

Prima assortiment met goede service en snelle levering.

uitstekende website

een vlugge levering en bij vragen wordt u vriendelijk bijgestaan en verder geholpen

Snelle levering en goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Snel geleverd en zoals omschreven in de advertentie.

Snel geleverd en zoals omschreven in de advertentie.

snel

Alles snel en goed verpakt ontvangen.

Prachtige en gemakkelijke website. Geweldig. Zeer tevreden.

Zie hierboven

goed assortiment, goede service

Ruime keuze en heel eenvoudig te ruilen - zoveel keuze, toch foute keuze gemaakt :(

Vind de verzendkosten wat aan de hoge kant. En de pipet die was besteld was gebogen verpakt maar is gelukkig nog heel en kon redelijk recht worden gebogen.

Snelle bezorging,mooi product

Goede ervaring

ruim aanbod

Voor mijn nieuwe Aquarium goed product en een zeer mooie aanbieding. duidelijke uitleg wat je krijgt. tweede bestelling ook alweer gemaakt snel en goed kan niet klagen. zou wel leuk zijn als je ook een beetje feedback krijgt zoals met mijn steen en hout dat ik bestelde veel te klein of te weinig voor die bak voor de rest echt een top winkel.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart