Lekker snel thuis bezorgd zodat ik de boel optijd klaar had

Is goed gedaan , ben tevreden, groeten.

ben tevreden .

Goede en mooie producten & service

Mooie en goede producten voor een leuke prijs. En een hele goede service. Netjes verpakt ook.

zeer gunstig

ik ben zeer te vreden en raad ook het andere mensen het aan,bij julie produkten te bekijken.

goede service,groot aanbod artikelen,vriendelijke mensen

Geweldig!

Fantastische deskundige hulp, ze nemen ruim de tijd voor al je vragen, geen vraag is te veel of te gek.

Binnen 1 werkdag bezorgd, top product voor metenvijver water kwaliteit.

Product goed en netjes verpakt. Levering was vlot. Ben zeer tevreden over AquastoreXL.

Ik heb het niet eens binnen man

Kan het niet beoordelen pakket is geen idee waar bestel hier nooit meeeeeer

Snel en correct

Alles liep goed

Ben tevrede. Goed verzorgd.

Snelle afhandeling

Pakketje retour gestuurd, de terug betaling stond de volgende dag al op mijn rekening

Zeer snelle levering en goed op hoogte gehouden

Zeer snelle levering en duidelijk op de hoogte gehouden

Deze keer slechte levering

Slechte ervaring met DHL deze keer. Zit de hele dag te wachten op levering die zou toekomen volgens de track en trace. Leveringsuur is tussen 08 en 18u. Dus de gehele dag thuis gebleven. Savonds naar de track en trace gezien en er staat dat de ontvanger niet thuis is. Raar want ik was de hele dag thuis. Ook geen briefje in de brievenbus gevonden. Blijkbaar is deze praktijk heel gewoon voor DHL als je de reviews leest. Echt een slechte service. Sorry dat ik daar aquastorexl voor afreken maar ik betaal ook de verzendkosten aan hen. Dus vandaag terug heel de dag aan huis gekluisterd. Want vandaag zouden ze komen tussen 08 en 18u. Mijn bestelde planten zullen wel voor de vuilbak zijn dankzij DHL.

Lange levertijd terwijl wel op voorraad

Heb 6 dagen moeten wachten op mijn spullen die ik 5 dagen later nodig had en er een vrije dag voor had genomen. Maar kwam pas een dag later binnen. Terwijl het op voorraad was en met snelle levertijden wordt geadverteerd.

Perfect alles naar wens verlopen!

Vlotte levering, geen spijt van onze aankoop!

GOED

SNEL GELEVERD EN HET IS KWALITEIT

Geweldig en snelle levering

Geweldig en snelle levering en komen goed hun afspraken na

Snel en goede service

Vrijdag besteld en pakje zaterdag netjes verpakt binnen gekregen. Dus word zekker vaker bestellen.

Bestel nu al een paar jaar bij deze winkel en blij met de goede service

Goed spul geleverd

buiten thermometer werkt perfect Phosex doet wat het moet doen prijs kwaliteit

Gewoon goed.

Goed alleen het pakket was iets later dan beloofd.

Spullen besteld, snel geleverd. Producten gewoon van uitstekende kwaliteit. 1 tip, iets meer aandacht voor vragen per mail.

Goede service, en zeer snelle levering!! Een echte aanrader voor het bestellen van aquarium producten enz.

Het is een gezellige top lamp

De vissen zijn er er tevreden mee. Als de lamp op rood staat, worden ze vanzelf geheel relaxt, zeker geen miskoop. Vissen blij en ikke blij.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart