Prima, goed verpakt.

helaas waren de produkten wat langer onderweg wegens de leverancier, maar van de kant van Aquastore is alles in orde geweest.

Snel en goed

Zoals steeds een vlotte levering. Produkt voldoed aan mijn verwachting.

Uitstekende service

Goed verpakt / meerdere pakketten in een zending top!. Alles goed op de hoogte met verzendingen via e-mail / postnl app, dhl app!

Goed snel voordelig

Normaal filter materiaal bij petsplace gekocht Laatste tijd is t van hebben we niet, we zijn maar.klein winkeltje. Gaan t bestellen voor u Helaas 2 weken later " oeps zijn we vergeten " Had al eerder op aquastore gekeken, wat blijkt, veel goedkoper en binnen dagen in huis Met keuke aanbiedingen

1 dag later bezorgd dan beloofd

Op de site van AquastoreXL zag ik het post.nl logo. Bleek niet te kloppen. De bestelling werd dan ook 1 dag te laat bezorgd door DHL.

goede service

gewoon zo ijben doorgaan

Keurig voor scherpe prijs geleverd. Helaas wel wat lange levertijd.

Beloofde levertijd werd helaas flink overschreden.

Zeer snelle levering

veel keus en zeer snelle levering daar houdt ik van

Vlugge levering !

Voordelige en goede kwaliteit ontvangen en ben uiterst tevreden

goed bedrijf en komt afspraken na.

Alle producten komen op tijd en goed verpakt.

Snelle service en levering.

Volgende dag producten al in huis en van goede kwaliteit.

Zeer snelle levering

100 procent positief.

Al meerdere jaren klant.

De ervaring die ik heb met Aquastore XL is zonder meer goed. Al meerdere malen besteld de afgelopen jaren. Levering steeds goed en snel.

Slecht

Zeer lange levertijd. Begrip voor wat langere levertijd ivm corona,maar op de website zetten " vandaag bestellen morgen in huis" en dan 14 dagen later leveren, nee dat vind ik te lang. Na een week mail gestuurd en daar pas na 3 dagen een standaart reactie op... Zal niet nog eens bestellen hier.

Goed product, matige communicatie

De Juwel Kast die ik bestelde werd zeer goed ingepakt geleverd met zeer veel bubbelfolie. Echter de communicatie, druk of niet, corona of niet, is zeer matig. Meer dan 24u op een mail wachten is voor een webshop in 2020 niet meer normaal in mijn ogen. Verder wel tevreden ! Werk aan die communicatie en dan ben je de perfecte webshop.

Slecht

Veel te late bezorging 2.5 week a 3 weken te gek voor woorden

Bestelling niet helemaal compleet. Netjes opgelost

Aflevering duurde langer vanwege corona; voor mij geen probleem.

Geen op- of aanmerkingen, gewoon goed.

Zeer goede service en snelle levering

Alles snel en in perfecte staat geleverd

Goede prijs, snel bezorgd en update via sms en e-mail. Tevreden klant

Netjes en snel

Duidelijke site. Veel informatie. Makkelijk te bestellen.

Weinig feedback

Er zijn problemen met de transporteur maar ik krijg geen feedback van hen over de status van mijn levering

Slechte communicatie trage levertijd

Op de site staat vandaag besteld morgen in huis. Dus niet. Heb ruim 2 weken moeten wachten. Ivm Corona snap ik enige vertraging maar zo lang?. Na 3 x mailen en lang moeten wachten op antwoord eindelijk mijn bestelling in huis.

goede service

een vlugge levering ps bij mijn aller eerste bestelling dat er een toestelletje bij fish protector maar er ontbraken daarvan 3 kleine zuignapjes ik heb eventjes gebeld waren zeer vriendelijk en hebben die meteen opgelost en die naar mij opgestuurd en terwijl ik bezig was dit hier neer te schrijven stond de postbode al aan de deur met de ontbrekende zuignapjes dus ik ben zeer tevreden over hun service

Zeer prettig.

Meerdere malen bestelling geplaatst. Snelle en correcte bezorging.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart