Zie onder

Goede service snelle levering

Als het dringend is niet bestellen...

14 dagen telaat geleverd omdat een product niet op voorraad was Bij bestelling op 4 producten

Alles volgens afspraak afgehandeld

Keurig bestelling geleverd op tijd volgens afspraak. Prima geregeld

Supersnelle levering en zeer tevreden over de kwaliteit van de producten

Zeer tevreden.

Plantjes besteld bij hun met voer voor de vissen. Werd heel netjes van alles op de hoogte gehouden en mijn aquarium ziet er weer helemaal geweldig uit met de mooie volle planten. Ik kom zeker weer bij u om te bestellen!

vlugge en correcte levering

vlugge en correcte levering

Prima service!

snel geleverd alleen ontbrak er 1 onderdeel. Mailtje gestuurd, 2 dagen later was het in huis!

goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding alleen levering kon wat vlugger en bij bestelling afhaalpunten aangeven voor als je niet thuis bent.

ben een zeer tevreden klant

ben erg bly met aquastore xl, snelle levering zeer netjes en veilig goede verpakking van de produckten ook de info via mail is duidelyk en goed verzorgt ben dus alleen maar bly met de service en kan zeker deze chop van harte aanraden

Wat een super service , snel en goed

Onze 2e ervaring met het bestellen bij AquastoreXL, en weer met dezelfde snelheid en informatie over de bestelling als de vorige keer. De volgende bestelling voor onze aquarium anex vijver gaan we zeker weer hier plaatsen. Bedankt team van AquastoreXL.

Wacht nog op mij besteling

Paket is aangemeld bij Dhl al paar dagen maar is nog niet opgehaald ik wacht nog op vooruitgang (Bij deze bevestigen wij dat uw bestelling is verzonden met DHL Parcel en bekend onder nummer JVGL06123533487661103578 )

Goede produkten

Ruime keuze snelle afhandeling

Bestelling snel geregeld en afgeleverd. Netjes verpakt. Volgende bestelling weer bij AquastoreXL.

Geweldige planten

Goeie planten ik heb ze nog nooit zo groen gezien. Snelle levering

Mijn waterkwaliteit is nog steeds niet verbeterd.

Na het gebruik van het product Algadrex Colombo tegen groen water is mijn waterkwaliteit nog steeds niet verbeterd. Alhoewel er op de omschrijving stond dat de vijver binnen het uur helder was. Ik wacht nu al 3 dagen. Ik zou dit product dus zeker niet aanraden om aan te schaffen. Meer zelfs ik zou zelfs mijn geld willen terug eisen. Groetjes een zeer ontevreden klant.

Zoals altijd mijn bestelling tip top verzorgd

Online spullen besteld en gekozen voor afhalen aan de winkel. Bij aankomst weer hartelijk ontvangen (kom er geregeld en graag) en mijn bestelling stond al weer klaar. Toen ik vroeg of het druk was kreeg ik een kijkje in de winkel hoe die er nu bij staat. Serieus,... ik weet nu waarom je niet altijd á la minute antwoord krijgt op een vraag. Werkelijk heel de winkel is haast een magazijn, helemaal vol met bestellingen en vracht. Werkelijk ál het personeel is echt serieus druk met alle orders klaar te zetten voor de bestellingen. Postkarren vol met dozen bestellingen in de gangpaden, serieus petje af voor alle medewerkers daar. De reden dat ik deze review nu schrijf is vooral om de winkel en het personeel een hart onder de riem steken want ik heb vandaag met eigen ogen gezien dat ze zich serieus een slag in de rondte werken en hun stinkende best doen om al onze bestellingen klaar te krijgen.

Slechte communicatie

Ik heb ruim een week op de bestelde producten moeten wachten. Geen probleem natuurlijk, maar er was totaal geen communicatie. Er werd in het algemeen gezegd dat door de Coronacrisis vertraging is op de producten. deze webshop blijk daar inderdaad heel erg veel last van te hebben. Andere webshops waar ik bestel hebben deze communicatie problemen niet en bestelde artikelen zijn hooguit 1 a 2 dagen vertraagd niet een gehele week... Al met al zijn de producten goed verpakt en zijn we over de geleverde producten zeer tevreden. Maar de communicatie kan echt beter!

Website beschrijving artikel misleidend

Er staat verkeerde info bij artikelen waardoor de verwachting van de geleverde producten niet wordt voldaa

snel n precies wat ik nodig had

Levertijd week af van wat er op de website stond maar dit kon te maken hebben met de drukte ivm Corona bij DHL. Niet ideaal als je waterplanten besteld hebt... Vorige keren kwamen mijn bestellingen wel op tijd.

Geweldig, veel artikelen en snelle levering.

Veel keuze op de website, ik kon precies vinden wat ik nodig had. En een uitstekende levering, ga zo door.

Tl buizen

Snelle levering, prima contact en goede prijzen, bedankt!

kundig

hulpvaardig , vriendelijk, en overzichtig.

Snelle en goede levering

Duidelijk site, goede en snelle levering.

Klantenservice kan duidelijk verbetering gebruiken!

Tijdens de bestelprocedure ziet het er allemaal goed uit, er wordt aangegeven bij het betalen (op koningsdag 27 april besteld) dat de bestelling woensdag geleverd zal worden. Na het betalen blijft het echter stil, geen track en trace, niets. Na twee en halve week gewacht te hebben toch maar een mailtje gestuurd, telefonisch zijn ze niet bereikbaar vanwege de corona situatie. Krijg een vaag mailtje terug dat de leverancier niet kan leveren, er wordt aan gewerkt, maar toevallig komt de zending die volgende week binnen, dus vrijdag daarop moet ik het in huis hebben. Niet dus, maar ook laat Aquastore weer niets van zich horen! Dus maar weer zelf een mail gestuurd dat ik dit een beetje zat ben, zit nu ruim een maand te wachten op iets wat ik eigenlijk binnen 2 dagen zou ontvangen, dan had ik het ook wel bij een ander kunnen bestellen! Ik wil mijn bestelling of anders mijn geld terug, en ja hoor, dan ineens kan ik het wel binnen 2 dagen ontvangen? Kortom, service is er niet echt, je moet er zelf iedere keer achteraan. Vind dat toch een slechte zaak! Service was geweest als Aquastore mij uit zichzelf op de hoogte had gehouden over de verlate levertijd.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart