het kan beter

wij hebben de laatste bestelling langer dan 1 week moeten wachten voor de levering en in die week een paar e mails verstuurd en geen antwoord ge kregen.

betrouwbaar

Deskundige voorlichting, bereid om een product niet te promoten en koop af te raden.

Slecht

Vorige week, 14 mei, aquarium besteld. Nu, vrijdag 22 mei, nog steeds niets gezien of gehoord. Ik heb hier al dagen alles klaar voor de inrichting, inclusief de planten in emmers. Erg frustrerend, vooral ook omdat ik niet weet w.aarom dit zo moet gaan.

Prima service en snelle levering

Super, werd correct en snel geleverd.

Website, goede uitleg. Bestellen gaat eenvoudig.

levertijd vondt ik te lang duren

levertijd vond ik te lang duren. Was wel netjes verpakt.

zeer goeie sevice

vlugge en goeie levering

Keurig volgens afspraak bezorgd.

Ondanks grote drukte snel geleverd.

Super, niks te verbeteren

medicijn voor me vissen in 1 bundelpakket

duurde een tijdje voor ik wist hoe het werkte maar heb het ontdekt en een compleet medicijn pakket voor me vissen besteld en met een paar dagen huis. Top.

Correcte levering en heel snel!

Enkele dagen tevoren hetzelfde besteld bij een concurrent , een onvolledige levering gekregen, tot op heden nog niet in orde. Wat een contrast met uw firma.

Vlot besteld en vlot geleverd

Geen problemen mee, 2de bestelling was terug zoals het hoort

Al 2maal besteld, alles in orde

Tevreden met alles

Snelle levering, duidelijke webshop.

In de ochtend besteld en voor het middaguur lag het al klaar. Alleen jammer dat mijn mail nog steeds niet beantwoord is.

Lage prijs snelle levering

Gewoon goed zoals het hoort

Snelle verzending

geen woorden voor gewoon goed

makkelijke site, goede betaalbare producten.

Goed en snel

Mooi man

Prima website en snelle levering!

Niks op aan te merken, snelle levering, goed verpakt en prettige website. Helemaal prima wat mij betreft :)

Het geleverde materiaal verkeerde in prima staat, was goed ingepakt. Helaas moest ik dit maal wel erg lang wachten op hetgeen er besteld was.....

concurrentiële prijzen, snel geleverd

Ruim aanbod, niet overdreven duur en snel geleverd.

Helemaal tevreden

Bestelling correct ontvangen

Eerste bestelling ging top

Ik heb nu nogmaals dezelfde bestelling gedaan kreeg automatisch antwoord hoor nu verder niks? Ik hoop snel mijn tweede bestelling te ontvangen Mvg mw aarts

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart