Perfecte service

Toen ik een nieuw filter gekocht had bleek dat bij thuiskomst nogal wat lawaai te maken. In decwinkel hebben ze mijn filter direct van een nieuwe rotor voorzien. Dat lostte wel wat op maar ik vond het nog niet stil genoeg. Daarna hebben ze zonder problemen de pompkop vervangen. Nu was het filter stil. Perfecte service!!

Goede wervice en goed produkt

Ben zeer tevreden over het geleverde product, biox 2500. Na 1 boost is de vijver al erg veel schoner geworden.

Zoals verwacht: snel, volledig en spul van prima kwaliteit.

Uitstekend!

Niet duur, uitstekende website, snel geleverd in goede staat.

snelle levering ondanks corona

Snelle levering ondanks corona. En veel goedkoper dan andere online shops wat betreft mijn afgenomen product.

Van bestellen tot genieten van de aankoop: ik ben prima tevreden over mijn ervaring met Aquastore

De website is overzichtelijk, de producten en prijzen prima, en de levering verliep redelijk vlot. Mijn product kwam mooi en compleet binnen, en ik geniet dankzij mijn nieuwe filter weer van een prachtig schoon aquarium!

Betrouwbaar

Lang moeten wachten op mijn bestelling maar achteraf was dat niet de schuld van het bedrijf Als je geen aanvoer krijgt kun je ook niets leveren Dus als je geduldig blijft komt alles goed Dus het is een betrouwbaar bedrijf en ik raad het iedereen aan

Aquarium planten

Aquarium planten zagen er slecht uit En afgebroken. Voortaan toch maar naar de viswinkel

Snel , goeie kwaliteit en netjes ingepakt

Snel geleverd , mooie plantjes en goed ingepakt.

Zeer droevige communicatie via contact

Zeer droevige communicatie na mail met vragen over product . Na meerder mails kreeg ik dan toch mail terug ,,helaas werd mijn vraag niet beantwoord ,wel uitleg dat het 48 uur kon duren op antwoord . Na lange tijd dan toch antwoord op mijn vraag ,denk 4 dagen verder . Jammer heb er eenmalig gekocht duurde 2 dagen en was geleverd ,dit valt nog mee met de corona tijden. Heb er gekocht omdat het product dat ik wou het goedkoopste er was bij aankoop van 2 stuks . Of ik terug zou kopen weet ik niet . Was netjes verpakt in ieder geval .

Snelle en nauwkeurige testmethode

De teststrips werken snel en eenvoudig. De waardes wijken nauwelijks af van de complexe druppel testen van de testkoffer. De opslag van de waardes in de app is handig om het verloop van de waardes in de tijd te volgen.

Heel aangenaam, kennis van zaken, aanrader

Het personeel was zeer behulpzaam, alles verliep per telefoon. Zeer vlotte levering. 1 item in backorder wat we zonder probleem konden annuleren wegens elders aangekocht. Super service.

Elke bestelling gaat bijna fout.

Elke bestelling is iets fouts gegaan. Spullen worden niet of niet juist aangeleverd.

uitstekend

Snelle levering en goede info over het artikel.Leuke led verlichting en een meerwaarde voor mijn aquarium.Het enige nadeel zijn de zuignappen die na een tijdje los komen en niet zo van een goede kwaliteit zijn.

Vreeselijk!

"Vandag bestellen morgen thuis " werd bij mij " pas over een week geleverd" .

goede levering - gerief dat ik vroeg

BEstelling ging vlot - levering ook

Snelle bezorging en het bestelde art. altijd netjes verzorgd!

Super snel geleverd

Super snel geleverd!

Niet zo goed.

Ik heb een nieuwe led besteld voor mijn ciano aquarium. Het gaat om de 1 meter witte uitvoering. Het product zou tussen de 3-5 werkdagen bezorgd worden. Dit werden er helaas meer. Zat wel een weekend tussen maar dan nog was het een week wachten. Ook gevraagd via klantenservice per mail. Daarin werd gezegd en gaat vandaag een order uit en dan komt het bij ons binnen. Ik was de lamp snel nodig want die van mij kreeg kuren. Maar goed. Eenmaal geleverd, heel goed ingepakt. Ik wil checken of het alle.aal werkt. Doet de adapter het niet die mee is geleverd. Gelukkig mijn oude nog liggen dus probleem opgelost. De balk geplaatst op het aquarium past perfect. Maar de afdekplaten die meegeleverd waren waren veel te klein. Lengte was goed maar zeker 5-8 cm aan beide kanten te kort qua diepte. De oude afdekplaten die ik nog had er maar op gedaan. Dit alles heb ik ook telefonisch gemeld. Maar kreeg alleen een bedankje, en niet een oplossing. Ik bestel hier niet iets weer. Was mijn eerste keer dat ik hier besteld heb maar ook de laatste. Afz. Randy

Netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd zoals vermeld staat op de website

goed verstuurd en tevreden met de zending

Ondanks de corona tijd toch vrij snel het pakket ontvangen.

Perfecte snelle bezorging

Bestelling werkte perfect bedrijf is zeker aan tebevelen

aanrader

goede prijzen

Heel goed alles precies zo als besteld

Prijs kwaliteit oké

Goed bedrijf