Slechte service

Zwembad met dekzeil besteld. Vervolgens wordt het zwembad zonder zeil geleverd, dit kan gebeuren, maar hou mensen niet drie weken aan het lijntje om vervolgens te vertellen dat ze pas over 3 maanden binnen zijn! Nu heb ik daar dus gewoon voor betaald, maar of ik mijn geld daarvan terug krijg!!?? Er zijn gelukkig genoeg andere websites waar je dezelfde spullen kunt bestellen als hier, is wel een aanrader om te doen!

Alleen levering mag sneller.

Levering gebeurd zoals mn zei en goen ingepakt.

Alles was in orde

Fijn online shoppen bij Aquastore XL

Zoals altijd, snelle service,.goed verpakt, fijne online shop!

Tevreden van mijn aankoop

Levering liet wat op zich wachten maar eens alles op voorraad direct verstuurd. Perfect aangekomen en tevreden over alles

Snel en voordelig

Snelle verzending, goede service

Mijn levering heb ik snel ontvangen, daar heb ik niets op aan te merken. Het enige minpunt is dat me per mail werd gemeld dat het pakket door mijn brievenbus paste, terwijl dat niet zo was.

Goed en snel

Alles is duidelijk in de website, en snelle levering

Prima producten

Doen wat ze beloven

helaas door de langzaam breng service van post nl duurde het wel wat langer er de bestelling binnen was. Aquastore kan hier niks aan doen, maar wel jammer.

top levering en snel

Goeie en snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling en goede prijzen

Spullen goed aangekomen én snel én werkt ook goed

alles wat je nodig hebt op 1 webshop

alles wat in nodig had , vlot geleverd

Geweldig product

Colombo bi clear gekocht, vijver had een groene waas van de zweef algen en wordt door t gebruik van bi clear, nu helder! Ook in combinatie met vijver bacteriën te gebruiken

Ik heb goede ervaringen met Aquastore XL

Als er iets is, lossen zij het op. Betrouwbaar.

Great!

Fast and accurate order/ delivery

Prima volgens afspraak geleverd en op tijd

Tegenvallende levertijd

Besteldatum en de datum van verwerking ligt nogal uiteen. De vermelde factuur datum en leverdatum doet een snelle levering vermoeden! ....wanneer de betaaldatum gelijk is aan de factuur datum zou dat voor uzelf een beter inzicht geven over de werkelijke levertijd!

Goed verpakt in prima op tijd

Op de website stond verwachte levering op dinsdag. Ik ontving dinsdag dan ook mijn spullen prima verpakt.

5 sterren als het pde gewenste dag was geleverd

Alles volgens het boekje, bestelling en levering ;-)

Zeer uitgebreid pakket.

Eerste aankoop en zeker niet laatste,heel veel keuze mogelijkheid perfecte website met voldoende uitleg en last but not .list zeer aantrekkelijke prijzen.Doe zo verder,een tevreden klant.

Ik werd goed geholpen en ik ontvang de spullen heel snel ondanks de Corona.

Alles goed en netjes verzorgd.

In de verpakkingsdoos van Aquastore geen plastic maar karton(gesneden) als verpakking gebruikt, dit zou iedereen moeten doen.Prima zaak.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart