Bezorging duurde veel te lang, planten waren daardoor niet meer vers

Zoals boven vermeld. Hele proces kan sneller denk ik. Ook bij de DHL vertraagd. Met als eindconclusie dat ik geen vertrouwen meer heb in het aanschaffen van echte aquariumplanten via internet. Plant is uitgedroogd en blad is verdord. Jammer dat er niet over gecommuniceerd word.dit was mijn 1e bestelling

Très rapide et excellent produit

Très satisfait de mon délais de livraison de 3 jours, produits répondent à mes attentes, c'est sur vous venez de gagner un nouveaux client heureux

Snelle levering en goede kwaliteit, met uitzondering van de filter

Het aquarium kwam heelhuids aan door de goede bepakking. Het glas, de kap, het licht en de thermostaat zijn van goede kwaliteit. Helaas maakt de filter relatief hard geluid wat s'avonds storend is bij het slapen.

Een perfecte levering

Correct bediend en een snelle levering

Prima op tijd

Normale levering, niks mis mee

warmt niet goed op

ik heb nu twee dagen de warmte pomp aangelaten. temperatuur gaat twee graden per dag omhoog. te weinig lijkt me. als de temperatuur lager is dan vijftien graden is het dan niet zinvol om de pomp aan te laten ? er zijn ook een aantal function settings mogelijk. doe ik iets niet goed? zouden jullie een gedetailleerde gebruiksaanwijzing kunnen geven om de pomp goed in te stellen ? bij voorbaat dank. met vriendelijke groet Ben van Rangelrooij.

mooie planten voor weinig geld

Ik heb onlangs planten bij aquastore xl gekocht en ben zeer tevreden met de planten en de snelle levering. ook als je ziet hoe de planten geleverd word , schoon ,nat, en sterk verpakt. Ik zou deze zaak aan iedereen aanbevelen. Bedankt voor alles en later bestel ik zeker weer bij jullie.

Gebeld naar de winkel, kreeg goed advies.

Producten waren snel binnen. Ben zeer tevreden en zal zeker weer bestelling plaatsen.

Breed assortiment Topproducten

Assortiment voor particulier en professional professionele producten tegen een topprijs. Op tijd en zoals afgesproken. Dat is gewoon prima!

goede en snelle afhandeling van een bestelling

Een beetje teleurgesteld

De grote plant die ik bestelde bleek niet zo groot als verwacht. Alsook met enkele slechte bladeren. Jammer

Snelle levering en precies wat ik verwacht had!

Ook nog plantjes bestel ook deze zijn prima aangekomen en zijn goed aangeslagen!

Snelle levering goede prijs.

Snelle levering, goede prijs en dito kwaliteit.

Slecht.

Niet geleverd wat omschreven staat, klacht wordt niet serieus genomen .

Spullen voor mijn aquarium zeer snel ontvangen

Goed bedrijf alles keurig verpakt en snelle levering

Goed bedrijf duidelijk , klanten service reageerd zeer snel , alles word keurig ingepakt en zeer snelle levering

Bestelling

Hallo ik ben niet helemal tefreden ik heb afgelopen woensdag bestellt en me bestelling me planten en steene sauden de 15 05 2020 geleverd worden en SE sijn nog steds niet dat is vor 2 weken Ok al gebeurd met en bestelling en je krigt Ok ken mail dat find ik jammer ik bestellt die Dinge die nar besteling in 2 dage oft folgende dag in huis sijn sauden dat find ik jammer

Goede communicatie en nette levering! Trouwe klant gewonnen.

Fijne website, snelle levering.

Nvt

Perfecte levering

Heel snel geleverd ,gelijk de volgende dag. En prima te volgen.

Bezorging ging niet zo best

Heb bemesting gekocht. Duurde langer dan gebruikelijk; geen probleem. Is volgens de pakketdienst iets kapot gegaan tijdens transport; geen probleem. Pakket komt vandaag binnen; geen probleem. Er zit huishoudfolie om de fles heen; hmmm. Snij wat van het folie weg; probleem? Inhoud van de fles is uit de fles gekomen en bevind zich tussen het huishoudfolie; zeker een probleem! Ik heb nu het gevoel dat ik de teruggestuurde, defecte fles nogmaals opgestuurd heb gekregen... geen idee of dit het geval is. Ook geen bericht van AquastoreXL over het defect. Alleen track en trace info. Het zou fijn zijn als ik van de winkel hoor als er iets niet goed gaat en wat eraan wordt gedaan, kleine moeite lijkt me en wel zo klantvriendelijk. Al met al wel een voldoende, maar nét.

Snel en professioneel

Snel antwoord op vragen, snel geleverd

Prima aanbod en levering van de artikelen

Prima aanbod en levering van de artikelen

Ruim assortiment

Ruim assortiment en snelle correcte levering.

Goeie producten

Bedrijvenweg 2