product zoals omschreven en correcte servies

product zoals omschreven en correcte servies

Algemeen gezien tevreden.

Het hele proces (van bestelling tot en met levering verliep zeer vlot! Enkel jammer dat er geen automatische feedback was in verband met de creditnota (waarom die creditnota er überhaupt was). Wanneer er bijkomende informatie bij een creditnota gegeven zou worden, ben ik uitermate tevreden, en verdienen jullie mijn part een volle 10!

Zeer tevreden.

Goede service hebben ze hier! Mijn aquarium hier besteld en werd snel geleverd. De verlichting waren ze er bij vergeten te doen maar direct gebeld en opgelost en de volgende dag al in huis! Ze zijn erg vriendelijk en helpen je perfect!

Goed verzorgd.

Verpakking uitstekend en snelle bezorging

Snel en duidelijk

Snelle levering ondanks Corona en goede service.

Keurig op tijd geleverd

Product netjes ingepakt en op tijd geleverd.

Super man

Niet de beloofde actie nagekomen......filter mist!

Bij mijn bestelling zou ik volgens de verkoopadvertentie een gratis filter erbij krijgen ter waarde van 19,95.... deze ontbrak echter. Het lukte me niet om een mailadres van jullie te vinden, dan had ik meteen gereageerd.

Vlot en correct!

Mijn Eheim pomp zat snel in elkaar, ook de in en uitvoer-slangen, maar ik kreeg de Pomp niet aan het draaien. Na een telefoontje naar Aquastore was het probleem Snel verholpen! Klasse gentlemen!

Snelle levering Uv-lamp

Snelle levering en keurig verpakt

Goed!

Bestelling was er snel, goed ingepakt! De pakketbezorger gooide hem nogal lomp in de bak maar het is heel gebleven.

Slechte ervaring

Ik zou hier nooit niks meer kopen slechte service ontzettend slecht bereikbaar en als je ze al aan de lijn heb korte onaardige uitleg!

Slechte aervice

Kapotte emmer gekregen met halve inhoud. Maar wat je er voor moet doen om terug te sturen is niet je van het. Voorschieten van je retour goed is niet erg klantvriendelijk. Tevens een levertijd van 4 dagen terwijl op de site staat 2 werkdagen. Ik bestel er nooit meer.

Snelle goede levering goed verpakt, niks te klagen zou hier zeker weer bestellen

Scherpe prijzen, (te) lange levering

AquastoreXL heeft goede prijzen, maar helaas gaat dit ten koste van de levertijd (6 dagen)

Correcte levering

De goederen werden op het aangegeven tijdstip geleverd en de goederen waren wat we ervan verwacht hadden. Jammer genoeg was er een armpje van één van de figuurtjes afgebroken omdat het fragiele beeldjes zijn.

Snelle levering en goed verpakt

2e bestelling en wederom een supersnelle levering.

Snelle en corecte levering

Snelle service en super product

Een zeer snelle service en een uitstekend product

Prima producten, snel geleverd

Purschuim en een ehei pompje besteld. Werd snel geleverd. Prima verpakt.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Netjes verpakt alleen de verzending met het bedrijf DHL is knudde.

Prima bedrijf !!

Helaas was telefonisch overleg niet mogelijk, vanwege drukte in een rare tijd ! Maar na het sturen van een mail kregen we al snel een reactie ! Bestelling gedaan en onze aankoop werd snel verzonden en staat nu pracht te draaien in de kamer !

buitengewoon slechte en onduidelijke gebruiksaanwijzing warmtepomp

Heb de warmtepomp Hydro S A7 gekocht. De warmtepomp op zich lijkt me een prima apparaat. Echter de gebruiksaanwijzing (wat nauwelijks die naam mag hebben) is dusdanig summier en slecht dat je onmogelijk de warmtepomp goed aan kunt sluiten of in kunt stellen. Informatie met Aquastore levert ook nog geen antwoorden op en op internet zijn ook de gewenste bedrijfsinstellingen niet te vinden. Het lijkt wel alsof er expres geen info gegeven wordt en de standaard fabrieksinstellingen fout staan (standaard staat het apparaat op koelen ipv verwarmen). Maar hoe je dan het differentieel of de kalibratie in moet stellen?? Nalatig van fabrikant om zo een gebruiksaanwijzing mee te sturen!

Snelle corecte levering .

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart