Goed verpakt, voordelig en voorradig!

Ook voor extra informatie heb ik Aquastore makkelijk kunnen bereiken. Behulpzaam en snel antwoord.

Prima pur

Goede site en manier van verwerken

Goede levering

Alles was in orde

Mijn pakketje nog steeds niet binnen

Ik heb mijn pakketje nog steeds niet binnen en wacht er nu wel al best lang op ik bestel niet meer online.

Uitstekende service.

Artikelen werd stipt volgens afspraak geleverd en waren veilig ingepakt.

Mooie planten die goed zijn afgeleverd

Mooie planten die goed zijn afgeleverd

Snelle levering. Prima kwaliteit

Interessante aanbiedingen, klantvriendelijk, snelle levering

AquastoreXL heeft een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webwinkel. Daarbij hebben ze regelmatig interessante aanbiedingen. De bestellingen zijn altijd goed verpakt en worden snel geleverd.

Duidelijke site, prijs zit goed en de levering top. Hier koop ik nog.

Snel en betaalbaar

Aan de titel vrijwel niks toe te voegen. Snel besteld en tegen goeie prijzen. Snelle levering mits dhl het toelaat

zeer goed

zeer snelle levering

Fijne webstore

Groot aanbod voor het gehele aquarium toebehoren. Altijd wel snelle levering en prima prijzen! Ook met vragen kun je ze altijd bereiken.

Supersnelle correcte levering

Kwaliteitsvolle producten. Netjes verpakt en zonder beschadiging aangekomen

Mooie planten en goede, snelle service.

Bijna perfect.

Makkelijk bestellen, een perfect pakket ontvangen en als je een account aanmaakt dan kun je direct gaan sparen voor korting op je volgende aankoop (vanaf een bepaalde hoeveelheid punten) en dat is altijd leuk. Maar... Als je de klant, op de site, de keuzemogelijkheid geeft een bezorgmoment uit te kunnen kiezen dan is het wel heel erg fijn dat het pakket ook op dat moment geleverd wordt. Mijn voorkeur ging uit naar: zaterdag 9 mei. Ik heb het pakket ontvangen op: woensdag 6 mei. Dat vond ik best bijzonder!

Ik heb mijn bestelling niet gehad

Ik heb mijn bestelling niet gehad en ook word er niet op mijn mail gereageerd ik zou het fijn vinden als jullie mij kunnen helpen

Wachttijd langer dan aangeven

Aangegeven levertijd was 1 a 2 twee werkdagen op 29 April. Het is 2 Mei en bestelling staat op "wacht op verzending". Het gaat om medicijnen, dus best wel tijd gevoelig. Bij de vorige bestelling liep alles naar wens.

Klasse geregeld

Helemaal top, alles keurig ontvangen.

bestelling geplaatst voor donderdag, staan ze woensdag voor de deur.

bestelling geplaatst en aangegeven de bestelling op donderdag te willen ontvangen. staat de bezorger op woensdag voor de deur (ter wijl ik uiteraard niet thuis ben). nog een poging gedaan om aan te geven dat ze op donderdag welkom zijn, maar site functioneert niet. als je niet kunt waarmaken wat je op de site aanbiedt, biedt het dan niet aan.

Lang wachten zonder bericht

Ik had een bestelling gedaan. Er stond bij dat het op voorraad was. Na een week, ik weet dat door Corona het langer duurt. Eens een mail gestuurd. Kreeg naar een paar dagen bericht. Toen werd er bekendgemaakt dat het niet op voorraad was. Naar een week weer een bericht gestuurd. En als het binnen zou komen wordt het gelijkt opgestuurd. Na dit bericht heb ik nog een week gewacht. Dus als ik geen contact had genomen had ik niet gehoord hoe en wanneer de levering zou komen. Wachten is niet erg, maar dat je niet hoort is vervelend.

Snelle levering. Slecht verpakt.

Het was maar goed dat het watten waren. Alle 6 doosjes kapot ook de omdoos en de doos waar die weer inzat. Kortom beter verpakken de volgende keer.

Alles naar wens verlopen. De volgende dag in huis.

Alles naar wens verlopen. de volgende dag in huis.

Prima geregeld allemaal

Mooi zwembad gekocht en vriendelijk personeel.

Super snelle levering

Ruime keuze snelle levering