Prima!!

Nu paar keer besteld en planten zijn goed en mooi, Ook word alles netjes apart en goed verpakt!.Decoratie zat zelfs extra verpakt in bubbel folie. De levering ging zelfs tijdens de drukte mooi snel top geregeld.

Prima winkel

Mooie duidelijke website veel informatie te vinden. Alles prima verpakt en snel geleverd.

in corona tijden werd er toch vlug geleverd dank u

alles prima verlopen

Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering

Goede keurige lever

Keurige levering zeer tevreden mooie producten

heel goed

het ging snel en goed. wat kan je nog meer vragen....

Het is oke.

Ik heb een mailtje gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Dit deed mij realiseren dat de consument tegenwoordig eigenlijk best verwend is. Vaak krijg je namelijk al heel snel na het plaatsen van je bestelling iets te horen over een verwachte leverdatum. Persoonlijk denk ik juist bij producten als levende garnalen dat je klanten goed wil informeren over wat ze kunnen verwachten wat betreft het lever moment.

Vlotte levering. Ook in coronatijd

Vlotte levering. Ook in coronatijd

Goede en snelle service!

Ruim assortiment, goede en snelle service!

Snelle en goede service

Aquastore XL wel, slakkenval niet.

Snelle bezorging, dus wat dat betreft beveel ik Aquastore XL aan. Product is redelijk effectief. De slakken gaan gemakkelijk in de val Echter kunnen er vervolgens ook snel weer uit, terwijl ik dacht dat dat juist onmogelijk was. Dus. dit product voldoet niet aan de verwachting, omdat het niet effectief is. En zal ik dus niet aanbevelen.

Snelle levering Kwaliteitsproducten Eenvoudig online bestellen en betalen

Snel in huis, goede prijs volgens kwaliteit

Zeer goef

Mooie plantjes, goede prijs/kwaliteit en goed verpakt

Niet tevreden over wachttijd...

Op uw webshop geeft u levertijd aan drie tot vijf werkdagen...nergens geen vermelding produkt niet op stock. Wanneer ik na 14 dagen mail blijkt dat uzelf in afwachting bent van het product bij uw leverancier....omdat u het niet op stock heeft. Wanneer ik een week later opnieuw mail met de vraag om geld terug te storten krijg ik +/- 6 u later een mail dat mijn pakket verzonden is via DHL en Bpost....DHL kreeg het blijkbaar pas ook 2 dagen na uw mail a mij. Tot overmaat van ramp passeerde ik deze week in een tuincentrum waar dezelfde doeken 20% goedkoper bleken te zijn.

Niet tevreden over levering

Na het wachten op het product dat niet voorradig was werd het verstuurd en kreeg ik melding van foutief leveringadres!!

Geen klachten. Levering volgens afspraak.

Snelle correcte afhandeling.

Je wordt keurig op de hoogte gehouden met het verloop van de order. Snelle verzending.

Snelle verzending ,pakket in keurige staat ontvangen

Ondanks corona tijd toch snel geleverd

Support not repling

Products and shipment are fine, however it is a second time I'm trying to contact the support with no success. Thus, seems that if all goes well, the experience is smooth. In case of issues, brace yourself.

Prima product, goede prijs en adequate service!

Prima product, goede prijs en adequate service!

Super fijn!

Mijn bestelling werd snel geleverd en volgens de beschrijving. Ik werd goed geïnformeerd.

Snel geleverd, goed verpakt

Bedrijvenweg 2