hele goede service

Ik heb gebeld aangezien langskomen geen optie was ivm corona voor informatie over een opzetzwembad. Ik ben super geholpen met alles wat ik nodig had om het zwemwater op peil te houden. De levering was ook conform de levertijd die op de site gemeld is. Nu nog het zwembad opzetten :)

Prima product met een snelle correcte levering

Prima product met snelle correcte levering

Artikel geleverd zoals besteld

Juiste artikel en correcte levering

Goede producten, iets minder snelle levering

Producten werken goed, had wat problemen met de KH in het water waardoor 1 van mijn betta mannen ziek werd. Dit heeft het opgelost. Helaas ging de dop wel stuk met het er terug op doen dus kan m niet liggend opbergen meer, wat erg jammer is. Door corona en vrije dagen iets langzamere levering waardoor mijn vis langer in quarantaine moest blijven.

Mooi aqaurium snel gekregen

Mooi aqaurium

Snelle en correcte service voor een goede prijs.

Twee bestellingen snel geleverd, altijd correct verlopen.

echt geweldig top.

goede bezorging prima product was keurig op tijd , dus ja echt geweldig ga hier zeker meer bestellen . alle medewerkers daarvoor mijn dank...

Gegaan zoals beloofd

Super tevreden

Producten waren netjes op tijd geleverd ondanks alle corona gedoe.

1 van de planten vrijwel dood, rest prima

Ik had een aantal aquariumplanten besteld. De grootste en duurste hiervan (hydrocotyle) was vrijwel geheel dood bij aankomst, met zwarte smurrie en ontkleurde kapotte bladeren. De rest van de planten was in prima staat.

Snel en goedkoop

Juwel Filter set en medicijn besteld. Werd snel verzonden door Aquastore XL.

Snelle levering, alles goed verpakt

Ik heb al een aantal keren besteld en ben zeer tevreden met de service! Altijd snel geleverd (zélfs in coronatijd) en altijd alles netjes verpakt. Een woord TOP! Liefs!

Snelle levering!

Prima alles optijd geleverd volgens afspraak.

het werk goed . ik ben tevreden

100% OK

Alles liep op wieltjes

Keurig en snel

Keurig verzorgde snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt.

Eindelijk een pomp die je echt nauwelijks hoort en die ook goed regelbaar is. Beetje jammer dat er 1 luchtslangetje bij geleverd wordt... deze was te kort om te splitsen voor de twee uitgangen.

Snel en correct

Een goed product dat snel en correct geleverd werd en goed van prijs

Snelle levering, goede producten

Geweldig!

Wederom een snelle levering van dit top bedrijf!

Gewoon goed

Alleen de aflevering werd 3 x veranderd door bezorger

Een aanrader

Goede prijzen, webshop is makkelijk bestellen en de juiste voorraad indicatie online. Bestelling was binnen beloofde tijd in huis. Volgende keer maak ik weer gebruik van AquastoreXL, scheelt me weer een ritje naar het lokale vijvercentrum.

producten naar wens en snelle levering

door de verzendkosten zal ik niet snel makkelijk iets bestellen. moet dan even opsparen want is zonde geld

Snel en correct :-)

Zelfs in deze speciale corona-tijden een snelle en correcte levering gekregen!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart