Goede service, goed verpakt en snelle levering!

Producten zijn van goede kwaliteit, na contact opgenomen te hebben met de klantenservice omdat er iets miste ben ik netjes te woord gestaan dat het product een langere levertijd had. Na een paar dagen alles ontvangen en kan ik beginnen aan mijn aquascape!

Prima, bestelde goederen zijn correct geleverd.

Prima, bestelde goederen zijn correct geleverd. Wat mogelijk beter kan is de aanduiding dat zaken voor verzending gereed staan, maar blijkbaar dan nog een paar dagen ergens blijven hangen. Voeg track en tracé toe dan wordt het duidelijker wanneer je de spullen thuis kunt verwachten.

Heel snelle en correcte levering

Het product werd heel snel geleverd en was veilig en netjes verpakt

mooie website met mooie spullen

Nooit geweten dat er zoveel voorhanden was m.b.t. een aquarium inrichting. Was aangenaam verrast. Goeie zaak;-)

Alles keurig verpakten mooi ontvangen

Communicatie omtrent leveringstijd ivm corona nu mag een ietsie nauwkeuriger maar verder een prima levering ondanks dat de levering vanwege de corona iets langer duurde dan werd vermeld op de website.

jammer

Ik vroeg om de planten niet voor het weekend te verzenden. De planten werden toch verzonden op vrijdag en lagen dus het hele weekend bij het koerierbedrijf en werden pas maandag geleverd. De planten zagen er niet goed uit: verslapte en gekneusde blaadjes. Ik heb heel wat blaadjes moeten snoeien. Ik vrees dat de plantjes niet zullen aanpakken. Bovendien hadden de vallisnerias bijna geen wortels. Gelieve geen publiciteit te mailen aub!

Er werd niet op vragen gereageerd

Aquaforte reigerverschrikker gekocht. Knopje achter op de sensor werkte niet. Wat te doen? Telefoon werd niet opgenomen. Gemaild: alleen "bevestingsmail" , geen inhoudelijke reactie. Dus blijft over: retour sturen.

Netjes verzorgde levering

Levering was keurig op tijd, duidelijk gecommuniceerd, netjes verzorgd.

Snelle levering super

Mijn producten zijn snel geleverd.

Laag geprijsd, prima service

We kochten filtercartridges voor ons aquarium omdat deze zo goed geprijsd waren. Goede service inclusief snelle levering. Top!

Supercorrecte en snelle levering

Supercorrecte en snelle levering

alles ging perfect, voor 16:00 besteld zelfde dag nog verzonden met DHL en de dag later in huis. TOP!

Heel overzichtelijk om producten op te zoeken. Bestelling zo geplaatst. Ook de levering gaat vlot en correct. Gewoon een aanrader.

Zeer netjes verpakt

Planten zien er goed uit en zijn goed verpakt

Netjes en snel

Levering netjes en snel, site overzichtelijk. Ruim assortiment

Goede prijs en snelle levering

Beste prijs en zeer snel geleverd.

Snelle levering naar volle tevredenheid

Leveringstijd ok maar artikel niet conform.

Ik bestelde 2 sets UV-c TL Lamp voor 55 watt tmc unit art.SB782 Ik had 1 set nodig maar bestelde er 2e als reserve, wat een geluk... Het was onmogelijk om de glas buis waterdicht te sluiten van de TL lamp met de bijgeleverde rubber ringen. Deze zijn te dik t.o.v. de originele ringen van mijn Pond Clear. Verschillen de malen gemonteerd en gedemonteerd en nog wat vaster gevezen tot de glasbuis barstte ! Maar wat moet je doen, het moet waterdicht zijn. Dan maar de 2e buis genomen en de oude en dunnere originele ringen erop en het was opgelost. Wil U Uw fabrikant hierover inlichten want er zullen nog mensen zijn die ook dit probleem gaan hebben. Ik weet, ik heb de buis doen barsten, de oorzaak ligt echter bij de verkeerde ringen. Het zou mij zeer aangenaam zijn moest ik een nieuwe buis kunnen krijgen als commerciële geste.

Prima bedrijf

Alles wat ik bestel word goed verpakt en op tijd geleverd

Goede zaak, snelle levering!

Goede producten geleverd. Ook snel en volgend afspraak!

Heel tevreden

Alles top verlopen

geweldig

ja dat kan ik wel zeggen al het bestelde keurig ontvangen netjes verpakt zeker aanbeveling waard

Correct, to the point en kwalitatief materiaal

Een puntje van verbetering zou de koerier zijn... die kerel ging dit gewoon droppen op straat... een aquarium van 150 kg kan ik niet alleen binnendragen... contractueel moet hij leveren aan de dorpel.

vlugge levering

goed verpakt. snelle levering.

Altijd snel, correct en goede prijzen!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart