Snel en heel aangekomen

Iets breekbaars besteld maar het was zo ingepakt dat het heel aangekomen is. Goede service!

Goede service. Ruim assortiment helemaal geweldig

Alles was snel geleverd en goed verpakt op de plantjes na. Die zaten dit keer los in ziplockzakjes in dezelfde doos waarin ook zwaardere producten zaten. Eerste keer dat ik het zo aangeleverd krijg. Wat geknakte takjes en nu kijken wat er van ze gaat worden. Verder gewoon alles weer goed

goede service

spullen stuk geleverd en meteen geregeld

Gewoon goed

Dat wat ik er van verwachte dus niks mis mee

Snel

Verse planten en goed verpakt.

Nog niet geleverd doordat de levering door DHL beschadigd is en retour is gestuurd.

Zie boven. Ik wacht op bericht van Aquastorexl.

Service niet ok

levering ok ,service web niet bereikbaar, garantie uitbreiding niet mogeluk bij aankoop oase pomp

Service!

Wat een snelheid, en fijne communicatie over de bestelling en levering. Ook de site is heel duidelijk over elk klein onderdeeltje dat je nodig hebt. In mijn geval voor de Eheimpomp!

Niet bestellen!

deze webwinkel draagt geen zorg voor u planten tijdens verzending (geen koeling of verwarming pakket) mijn plant is volledig rot toegekomen en dat van 1 dag verzending? zeker niet bestellen hier en als u van belgie komt mag je nog eens 8 euro verzendingskosten betalen. en enkel hun voorstel is accepteerbaar of mijn plant terug betaald (maar niet de verzendkosten) of u raad het een kortingscode.

Heb een fluval 407 besteld. Werd snel geleverd en werkt fantastisch

Ik heb niets ontvangen

DHL zegt het te hebben afgegeven maar ik heb niets ontvangen

Netjes ontvangen, goede uitleg en er werd rustig de tijd genomen voor mijn vragen.

Ik ben heel erg tevreden hoe ik geholpen ben bij AquastoreXL. Er werd rustig de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Ik kreeg een goede uitleg bij de materialen die ik wilde kopen.

Product werkt top, en snelle levering.

Snelle levering, mooie waterplanten en fijne producten voor mijn aquarium

De goederen die geleverd zijn waren in orde

Levering snel en volledig

Bestelde artikel vlot bevestigd en op aangegeven moment geleverd.

Artikelen netjes verpakt zodat deze via de brievenbus geleverd kon worden. Artikelen snel en netjes geleverd.

Snel gereageerd

Had de bestelling Goed en snel binnen

Perfecte communicatie tss beide partijen

Er werd perfect gecommuniceerd over de evt levertijd en verzending.

Tevreden over het geleverde product.

Mooie website, grote keus, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering van goed materiaal

Veel keuze in de online winkel. We ontvingen de levering naar België enkele dagen na bestelling.

Vandaag besteld, morgen in huis

Na het bestellen dezelfde dag een mail dat mijn pakket al was opgehaald door de DHL.

Snelle verzending en goede kwaliteit

Aquarium plantjes mooi en goed verpakt. Alles snel verzonden. Zeer tevreden!

Redelijk snelle service voor een goed prijs

Breed assortiment met goede prijs en redelijk snelle levering

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart