Goede service en snelle levering naar belgie

Het was oke

De plantjes kwamen op tijd binnen. Wel waren er van 1 plantje, de Vasalia?? enkele blaadjes geel geworden, dat is jammer.

Doet wat het beloofd

Bezorgd netjes op tijd en met zorg ingepakt. Prima

Goed correcte apparatuur geleverd voor mijn aquarium

Makkelijk bestellen, levering volgens afspraak.

Levering volgens afspraak. Iets wat tegenwoordig zelden meer gebeurd. Ruim assortiment vijvermaterialen.

Goeie service

GOED

Alles perfect geleverd

Alles in prima staat.

Bestelling netjes ontvangen

Alles zat netjes in 1 doos goed verpakt ik bestel wel vaker bij aquastorexl altijd netjes en op tijd top service

Service vooraf al heel goed.

Bij het maken van de keuze van een juwel vision 260 voor het leveren in een appartement. Zeer goede reactie via de mail en zeer te vreden. Ook het leveren is zeer goed velopen.

Correcte productinformatie en correcte snelle levering

Het product voldoet aan de verwachtingen tegen een redelijke prijs.

Fijne website maar lange levering.

Bij 1 van de door mij bestelde producten stond op de website direct leverbaar. Eenmaal besteld kreeg ik na enkele dagen een mail dat de voorraad levering van deze producten vertraging op had gelopen. Dan klopt de informatie op de site dus niet? De mails voelde wel fijn, ze lieten goed weten wat de status was.

Mooie producten en snelle levering! Zeer tevreden!

Alles correct gekregen

Goede prijzen, vaste keuze, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Kwaliteit en vlotte levering

Alles netjes geregeld

Eigenlijk niet veel te vertellen. Product opgezocht daarna besteld en product ontvangen. Het nieuwe product is een vervanging van het oude product. Lampen hebben een beperkte levensduur.

Super snelle levering

Vlotte levering van product die voldoet aan mijn wensen

Alleen maar positief

Correcte en snelle levering

2 keer wat besteld via de web site, correct duidelijk en snelle levering

Goed en snel

Goed en snel

Prima en zeer snelle service

Super geholpen

Iets besteld maar bleek verkeerde maat te zijn. Telefonisch contact gehad. 2 opties gekregen en naar de zaak gegaan om te ruilen snelle hulp .!

Ruime keuze aan goede prijzen en zeer snelle levering

Goede site

Gemakkelijk en duidelijk

Goed produkt en snelle levering

Het product is exact als omschreven en goed geprijst. Snelle levering.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart