Goede snelle service

Goed geregeld

Mijn bestelling was snel bezorgd en goed verpakt. Alles prima in orde.

Alles goed ontvangen. Goed verpakt

Goede kwaliteit netjes verzorgd

Op aangegeven tijd geleverd

Zo erg, dat het bijna hilarisch is

Een bestelling geplaats waarbij 1 vd 4 artikelen een leverindicatie had van 3-5 werkdagen. 2 weken later heb ik mijn bestelling pas mogen ontvangen. Je betaalde +10€ verzendk ivm kwetsbaarheid aquarium, prima! Helaas na aankomst zaten er maar 2 producten in de doos, er was ook geen pakbon oid aangewezig. Volgens aquastore xl was het toch écht verstuurt, benieuwd waarheen. De waarde van de 2 producten was 23€, waarna ze me een tegoed bon van 13€ boden, en de producten NIET nasturen. Na wat 'wellus nietus' heb ik een bon twv 20€ gekregen... (En nog geen producten, dus winst voor auqastore!) Vervolgens probeer ik dezelfde order te herhalen, en zijn de verzenk van 10€ naar 50€ gegaan, in +- een week. Nu zal ik niet de 35€ cadeaubon winnen voor het plaatsen van een review, maar laat dit een heads up zijn voor de volgende klanten!

Mail wordt niet goed gelezen

Slechte bezorging en daarover gemaild met de vraag om hulp, inclusief uitleg dat klachten van onze kant niet opgepakt worden door bezorgbedrijf, om dan als reactie terug te krijgen dat we dit zelf op moeten pakken is teleurstellend. Matje met javamos kwam roestig en bruin binnen, maar hier niet meer achteraan gegaan vanwege eerdere mailervaring.

De bestelde goederen zijn netjes geleverd

Is heel goed verlopen

Goede service en goede kwaliteit

Scherpe prijzen en snelle levering

Snelle en correcte levering

De producenten werden snel geleverd en correct verpakt

Keurig verpakt en alles heel ontvangen. Jj́

Goede prijs en snelle levering

Goede en snelle service

Goede en snelle service vandaag besteld morgen in huis betekent bij hun ook echt de volgende dag in huis.

top! snel geleverd

top! snel geleverd

Snelle en nette verzending

Alles goed verpakt en snel bezorgd. Prima te volgen via mailtjes

Top kwaliteit!

Super snelle levering in perfecte staat. Goede overeenkomsten. danku

Alles tip top!

Veel te laat geleverd en slechte kwaliteit

Ik heb netjes optijd alles besteld bezorgd binnen 1 a 2 dagen na 3 dagen niks 4 niks vervolgens toch bellen meneer geen zorgen wordt vrijdag bezorgd. Vervolgens pas dinsdag avond alles binnen gekregen .alleen de plantjes waren heel klein en al half dood. Kortom geen goede evaring.

Snel verzonden, goede prijs kwaliteit verhouding, aanrader.

Snelheid van leveren en bezorging is oke maar niet alles wat besteld was werd geleverd. Ik heb zelf moeten bellen met de vraag waarom het niet is geleverd en moeten verzoeken om een creditnota omdat het al wel betaald was.

Zoals verwacht.

Goede producten en levering

Super en snel.

Lamp voor aquarium besteld, snel binnen!

Lijkt mij goed !

Ik ben nieuw als klant bij jullie, maar mijn bestelling van de Juwel Rio 125 led - lichtbalk is naar tevredenheid verlopen. Tnx.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart