Snelheid van leveren en bezorging is oke maar niet alles wat besteld was werd geleverd. Ik heb zelf moeten bellen met de vraag waarom het niet is geleverd en moeten verzoeken om een creditnota omdat het al wel betaald was.

Zoals verwacht.

Goede producten en levering

Super en snel.

Lamp voor aquarium besteld, snel binnen!

Lijkt mij goed !

Ik ben nieuw als klant bij jullie, maar mijn bestelling van de Juwel Rio 125 led - lichtbalk is naar tevredenheid verlopen. Tnx.

Artikel besteld en de volgende dag al binnengekomen

Prima locatie voor aquariums en assecoires

Levering ging in het begin stroef, regelmatig contact nodig gehad. Besteld model aquarium was voorraad maar deze unit bleek verlichting van defect en moesten we naar ander model waardoor mede het verjaardags cadeau werd gemist. Bij uiteindelijke levering bleek alle koraal van ornament afgebroken dat was eigenlijk een dubbele teleurstelling. Wel snel een nieuwe opgestuurd gekregen.

Perfect, Snelle verzending, product zoals omschreven.

Uitstekende service

Goede service en snel geleverd. Zeker aanrader.

Scherp geprijsd en vlotte levering

Duidelijke website waardoor ik snel tot een keuze kwam, en ook was de prijs zeer netjes en levering super snel

Goede prijzen veel assortiment mogelijkheden

Goede communicatie Goede prijzen Super veilig ingepakt Goede service Kortom aanrader

Zwaar teleurgesteld.

Heb 3 weken op mijn bestelde filter moeten wachten ondanks dat ze op voorraad waren. Al die tijd zaten mijn schildpadden zonder. Diep en diep triest.

Netjes verpakt geen problemen

netjes geleverd, goede prijzen

de spullen zijn netjes geleverd. prijsvergelijk vooraf, was aquastoreXL de goedkopste. helaas was de aangegeven levertijd iets langer en dat zonder actief bericht, anders waren het er 5 sterren geworden

Goed geholpen

Mooi aanbod, goed geholpen met de verschillende vragen.

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Superservice

De plantjes die ik aankocht waren van zeer mooie kwaliteit, heel netjes ingepakt en snel geleverd!

Snel geleverd, goedkoper dan bij concurrenten

Zeer tevreden met de producten. Breed assortiment, waarvan sommige producten/merken goedkoper zijn dan bij concurrenten. Vooral geslaagd met producten van Shrimp King (Dennerle). Producten waren zorgvuldig ingepakt en opgestuurd. Binnen twee dagen na het weekend al in huis.

Helemaal naar wens.

Bestelde producten zijn zoals afgebeeld en van uitstekende kwaliteit.

Zeer snelle correcte levering

Makkelijke voerautomaat voor mijn vissen. I onregelmatige diensten krijgen de vissen met regelmaat te eten.

Ik kan AquastoreXL zeker aanbevolen

Prima en snel geleverd

—-

Goed en snel dus heel blij

10 Meteen weer wat nbestellen

Bedrijvenweg 2