Snelle en zorgvuldige verzending goede concurerende prijs

Mijn aquariumverlichting is weer helemaal top.

Goede producten, slechte verpakking

Ik kreeg mijn verpakking hellemaal gescheurd en open aan. Gelukkig zaten alle producten er nog in en waren ze niet stuk. Vorige bestellingen waren altijd heel goed, dus wat er nu mis ging weet ik niet.

Nog niks gekregen

Op bol.com staat vandaag bestellen maandag thuis(was een vrijdag) vandaag is woensdag en nog niks ontvangen.. was duurder dan andere voor zelfde producten en nog niks..

snel

De bestelling is snel en goed verpakt verzonden.

snelle verzending

goeie prijs

Snel maar javamos was erg bruin

Spullen snel bezorgd maar verwarming voor biorb paste niet in de kleine biorb en het javamos was overwegend bruin.

Jammer

Bestelling was 1 dag later, drukte bij bezorgdienst. Mijn bestelling, mosballen en javamos op bamboo stok, mosballen prima, javamos zoals verwacht zag er niet best uit maar dat trekt wel bij. Ik had twee stokken van 30cm met javamos besteld. Het viel mij op dat dit niet klopte, idd 1 stok 25 en de ander 26,5 cm. Die gaan niet groeien zoals javamos. Jammer.

Mijn eerste bestelling. Dit wordt mijn vaste aqauriumwinkel

Ruime keuze. Duidelijkheid over de levertijd. Verzending is uitstekend verpakt. Alles in een mooi overzicht.

Ruim assortiment, goede en snelle service.

Mijn ervaring met deze site/winkel is positief. Ruim assortiment om uit te kiezen en de bestelde producten de volgende dag al in huis.

Gewoon correct

Gewoon goed

Goed geleverd

Vriendelijk gereageerd op mail en goed geleverd

Weer gauw en netjes geregeld.

De bestelde artikelen werden netjes en snel geleverd en het niet leverbare werd netjes gecrediteerd. Top

10op10 proficiat

heel snel verlopen heel tevreden !!! dank u wel mvg mario duym

Goede prijzen, duidelijke site en juiste uitleg

Goede koopervaring, ook goede producten aan een scherpe prijs. 1 puntje er af omdat er na de bestelling een periode van een paar dagen is waar je eigenlijk niet weet wat er gebeurt. Mailtje dat zou zeggen dat de bestelling in behandeling is en wanneer het effectief verzonden wordt, zou het helemaal een 10 maken!

Zeer goede service

Alles is correct geleverd en snel. Goede service

Duidelijk site met aktuelle voorraad. Je kunt precies zien wanneer je Bestelling verwacht wordt. In mijn geval weerd het dan ook optijd geleverd en netjes verpakt

Mooi op tijd en ziet er goed uit

Aangezien mijn gezondheid slecht is ,had ik hulp venijn wijk verpleegkundige, ik had niet eerder van jullie gehoord maar bij deze staan in mijn computer en ben blij met de goede service

Netjes optijd en goed spul

Snelle en correcte levering van het bestelde product

2 dagen geleden voor filter behuizing oase biomaster 850 thermo besteld en deze in goede orde ontvangen. Prettige communicatie middels e-mails met informatie over bestelling

snelle en correcte levering

De goederen werden tijdig afgeleverd in een goede staat.

Netjes verpakt , lekker snel verzonden. Fijne klantenservice ook!

Netjes geleverd en snel

Supersnelle levering, laagste prijs!

Vandaag besteld, morgen in huis. Heeft de laagste prijzen

Ok

Bedrijvenweg 2