Fijne site

veel keuze en snelle levering

Snelle levering.

Goede ervaring

Goede communicatie en voordelige prijs

Echt eens goeie planten !

Denk dat dit de eerste webshop is waar ik aquarium planten krijg met goeie wortels er aan . Nou heb ik ook een beginners setje gekocht maar deze waren uitstekend. Niet beschadigt of dergelijk . De hele bestelling was compleet en snel bezorgd . 5 sterren dus !

snelle levering en goed verpakt

besteld een bubbel led lamp voor in de Aquarium met afstand bediening, werkt goed, ben best tevreden

Prima winkel

Bestelling was binnen 1 werkdag geleverd, goed ingepakt en ben goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Het product wat ik bestelde was het goedkoopste bij AquastoreXL.

Rappe levering

In het algemeen goed

Goed product voor een redelijke prijs

Duidelijke website. Snelle levering.

De bestelde planten waren zeer goed verpakt binnen. Ze waren van zeer goede (verse) kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik bestelde ook sylicone voor het bevestigen van rotsen in mijn aquarium. Dit werd ook vlot verhandeld.

Sc

Er wordtzorg aanbesteed aan de winkel

Niets mis mee

Testkoffer van JBL besteld. Alles soepeltjes verlopen. Kon achteraf betalen met klarna, wat ik een heel fijn systeem vind met online bestellingen. Dikke prima

Eerlijk

Heb mosballen besteld was zeer tevreden. De maten die aangegeven waren klopte, wat niet altijd het geval is bij andere ketens. Ik zal hier nogmaals bestellen.

snelle service

Het is de volgende dag al bezorgd

Plantjes voor de vijver gekocht, ene dag besteld andere dag in huis!!

Ik had plantjes nodig voor onze net aangelegde vijver. Bij intratuin was er niets meer aan vijverplanten. Toen ze hier besteld, vrijdagmiddag om 16.00 uur, andere morgen om 10.00 uur werd het bezorgd. Top!!

Contact met de service medewerkers is goed. En bestelling is op tijd geleverd.

Tevreden

Planten hadden gelekt, bestelling een dag te laat bezorgd

Geen gevoel van nieuw product

Ik heb twee stuks Eheim thermostaten 250watt gekocht. Na het openen van de doos bleken de twee verpakkingen er dusdanig 'gebruikt' uit te zien dat ik betwijfelde of ik wel echt nieuwe producten heb ontvangen. Bij één thermostaat was het snoer opgepropt in de doos en zat de kunststof stoothouder niet om de thermostaat en bij de tweede ontbrak de handleiding. Beide verpakkingen zagen eruit alsof deze vele malen open en dichtzijn geweest in een winkel. Dit gaf mij geen fijn gevoel als dat ik echt nieuwe producten heb ontvangen. Meteen gebeld met de winkel, waarna een dame zei dat ze uit een winkel komen. Aangezien ik per direct de thermostaten voor mijn aquarium nodig had (oude was defect), heb ik het er maar bij gelaten. Dit vind ik echt geen fijne ervaring van Aquastore XL. Ik twijfel of ik hier vaker zou willen bestellen, mede gezien de telefonische reactie van de winkel.

Ik bestel niet vaak maar als ik wat bestel us het altijd prima in orde

Had iets besteld wat niet voorradig was heb hierover app gestuurd (gelijk beantwoorden). Is omgewisseld met soortgelijk artikel wat wel voorradig was en bestelling was volgende dag netjes geleverd

Goede, snelle afhandeling van de bestelling

Zoals boven beschreven, ik heb spullen besteld, die werden binnen 24 uur geleverd.

Dik in orde

Goede kwaliteit en vlot juist een nadeel het leveren door b post duurt heel lang en weinig info door Bpost gr nevejans eddy

prima bedrijf

Snelle levering. Goede verpakking. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Track and trace. Kortom aan te bevelen.

Duidelijke store en snelle levering.

Snel en duidelijk

De site is overzichtelijk en goese leveringen

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart