Kleine leverings problemen door pakketdienst....maar snel reactie terug na contact met de service afdeling. Top.

Voor de eerste keer dat ik bestelling plaatste ging alles naar wens

Niets binnen gekregen

Ik heb niets ontvangen. Via de mail contact opgenomen en daar kreeg ik dat 1 deel van de bestelling niet leverbaar is en wanneer weten ze ook niet. Vind het belachelijk dat ze dit niet uit hun zelf laten weten. Alles is gewoon betaald. En ik denk dat de het andere deel dat er wel is wel vast op kunnen sturen. Heb nu een gevoel dat het helemaal niet komt.

Zeer tevreden.

Zeer scherpe prijzen. Snelle levering. Helemaal top.

Zeer mooie planten, prima

goede service

Snelle levering van product

LED verlichting

juist product snel geleverd

Helemaal blij met mijn plantjes.

Super snelle levering

Snelle levering. Spijtig dat niet alle webshops zo snel werken

Product besteld en ontvangen

Heb JBL Proscape Plant Soil Brown 3L besteld. Het product is in goede orde verstuurd en ontvangen. Heb de bon en factuur via de mail. Alles goed geregeld bij AquastoreXL

Goede zaak

Vind het een goede zaak.producten komen goed over

Verrast

Ik heb voor het eerst besteld bij jullie onderanderen visvoer er stond nog 6 in voorraad, dus dacht dan bestel ik er maar gelijk 6. Tot mijn verrassing zaten er 5 kleine en 1 grote verpakking in. Dat noem ik service. Op naar de volgende bestelling

ik heb die levering echt nodig !

op vrijdag 11november besteld en tot op vandaag zie ik geen vooruitgang in de levering

Vriendelijke mensen met kennis van zaken

Fijne shop met ruim assortiment en kennis van zaken. In een keer voor alles geslaagd.

Een dag later mijn bestelling al ontvangen.

Thank you

Very good service and fast delivery . And price is really good . Thank you so much.

Prijzen en aanbod OK

Scherpe prijzen, een goed aanbod. De levertijd is (momenteel) wat aan de lange kant.

Heel fijn!

Goede en snelle service!

Onvoldoende

heb m'n bestelling nog niet ontvangen, hoe kan ik dan een oordell geven?

Fijn contact mee te hebben, goede service

Ik werd op de hoogte gehouden betreft een manco te leveren produkt, kreeg daarna alles alsnog geleverd, ik kreeg ook de keus,wat de opties waren, dat is ook fijn.Persoonlijk contact.

Mooie planten

Snel geleverd en compleet.

Super!!!

Mijn vissen vinden de nieuwe aquarium geweldig.

Betrouwbaar en snelle levering

Leveren datgene wat je besteld. Nette en snelle levering.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart