Correcte winkel

Bestelling goed ontvangen werkt perfect Dank u wel doe zo voort Mvg Mario

Behulpzaam

Zeer klantvriendelijk.

Snelle levering en goed bepakt.

Een goede ervaring.

Super shop !

Very fast shipping, everything is good.

Prima zaak

Snelle levevering en goed verpakt

Ik ben keurig op de hoogte gehouden over het leveringsproces.

Very good

Very good product assortment, and very good service

Snel, zeer snel voor een correcte prijs!

Binnen 24 uur thuis! Zeer correct en snel1

Water planten besteld 11 stuks negen soorten redelijke planten voor de prijs maar bij 1 Plantje bleven de blaadjes achter in het zakje kleine tegenvaller wel gepland in de hoop dat hij toch weer aanslaat Levering vandaag besteld morgen in huis klopte bij mij

Niks mis mee

Keurige website.

snelle levering maar onvolledig en reeds gebruikt

We bestelden een filter die een paar dagen later geleverd werd. Geen probleem maar de filter zat nat in de doos, er ontbreken zuignappen en de slangen waren doorgesneden. gelukkig konden we de oude slangen van onze kapotte filter nog gebruiken anders moest alles teruggestuurd worden en zaten we terug zonder filter met dodde vissen misschien als gevolg

Alles in orde; natte doos

De bestelde producten waren de volgende dag al in huis. De bestelling was compleet, maar door de kapotte bakjes van de waterplanten waren het aquarium (plus de schakelaar van de lamp) en de doos nat geworden. Buiten dit was alles in orde.

Snelle en correcte levering!

Levering zoals het hoort..snel mooi en goed

Mooie verzorgende gezonde planten zelfs de Lotus was onbeschadigd. Wel moet men rekening houden met de afleverservice zoals dhl , dat je beter op een afhaalpunt laat afleveren anders kan het wel eens iets langer duren , en dat is ten nadele van je mooie planten.

Vlot en snel

Mijn bestelling is vlot en snel verlopen

Super top

Mijn ervaring is super goed. Er was een probleem met de bezorg dient, En ze hebben het meteen aangepakt en geregeld. Daar hou ik van. Alles kwam netjes en perfect binnen.

Goed verpakt produkt, verzending duurde een paar dagen

Een paar dagen moeten wachten op de verzending van het produkt, klein minpuntje. Wat prima verpakt en dus blij mee.

Goede service ,ik ga hier zeker vaker bestellen.

Kwalitatief en eerlijk

Kwaliteit voor een correcte prijs

Prima dienstverlening en snelle levering

Prima verpakt

Wat ik besteld had kwam goed verpakt en redelijk snel

Goede Service, netjes op tijd

Gewoon goed

Goed en snel

goede prijs snelle service

Goede prijs een birob aquarium gekocht, beste prijs en snel in huis.

Prima en volgens afspraak

Uitstekend prijs prestatie verhouding