Prima en volgens afspraak

Uitstekend prijs prestatie verhouding

geweldig

geweldig en was snel binnen

Ruime keus, snelle levering.

Dit was mijn eerste ervaring bij Aquastore XL. Ik ben niet echt handig met de pc, maar kon toch snel vinden wat ik zocht. De levering was snel. Ik zal Aquastore zeker vaker bezoeken.

Levering was goed maar duurde wel lang.

Het was helaas niet op voorraad. Dus onderhoud aquarium moeten uitstellen.

Correct en volgens afspraak Geleverd

Mijn vissen zijn er blij mee

Alles in perfecte staat ontvangen

Als in perfecte staat ontvangen. Wel 5 dagen levertijd ( stond ook zo aangegeven )

Matig tevreden

Jammer dat twee planten in een slechte staat aankwamen zodat ik ze na een week al heb kunnen weggooien.

Heel tevreden

Heb de boom ornament in goede orde ontvangen. Ook een aquarium plantje kwam perfect over. En is van hele goede kwaliteit. En ook nog snel geleverd. Ben heel tevreden!

Vlot en netjes!

Prima geleverd!

Laagste prijs en zeer snelle levering

Ik heb een Oase Biomaster 850 besteld via Aquastore XL. De prijs was een stuk lager dan bij andere winkels en daarnaast was de levertijd binnen twee werkdagen. Kortom; goede service, voor de kleinste prijs.

Het was mijn eerste aankoop

Goede service en artikel goed verpakt en zoals afgesproken geleverd

Netjes als alrijd

Komen afspraken na, klopt altijd en je wordt netjes op de hoogte gehouden

Afspraken worden niet nagekomen

De planten die ik bestelde juist geselecteerd zodat ik het die dinsdag zou hebben. Ik vrij genomen zodat ik het in ontvangst kon nemen en ermee aan de slag kon. Uiteindelijk vrijdag pas geleverd. Mail gestuurd en nooit antwoord op gehad

Mooie produkten

4sterren vanwegen de levertijd wat vertraging had en bestelling in 2 keer kwam terwijl op de site derekt leverbaar stond betekend 1 week later..de plantjes waren wel van top kwaliteit..zal zeker vaker bestellen.

Groot assortiment genoeg keuzel

Snel, duidelijk en goed

Goeie prijs, snelle levering

Goede en snelle levering

Blij met mijn nieuwe aankoop, een fluval led 3.0 plant aquarium verlichting! Snelle installatie via Bluetooth en werkt goed! Snelle levering!

Snelle service en vriendelijke medewerkster

De bezorging had wat voeten in de aarde omdat dhl geen andere tijd aan geeft dan tussen 8.00 en 18.00 en er iemand aanwezig moet zijn voor ontvangst. Maar met de hulp van Joyce er toch uit gekomen. Aquarium staat prachtig en al met al een goede koop geweest.

uitstekend

snelle levering en uitstekend ingepakt

Alles netjes geleverd, korte levertijd, gewoon niets op aan te merken.

Redelijk

Verpakking van plantjes kan beter en nagenoeg 0 wortels aan de plantjes. Mvg Frans Aanbevelen is verplicht in te vullen..

Goed bezorgd goeie service

Pakket goed bezorgd was 1 item van bestelling niet op voorraad hebben me gelijk gebeld en heb iets vervangers gekozen

Uitstekende planten en materialen.

Mijn bestelling was keurig compleet echter de verpakking van de zware materialen was slecht. DHL had er best moeite voor gedaan om alles bijelkaar te houden. Puntje van aandacht. Te dun karton.

Goed geholpen!

Ik had een vraag i.v.m. waterplantjes. Ik werd betrekkelijk snel geholpen en heb uitdtekend advies meegekregen. De plantjes die ik vervolgens besteld heb zijn snel en in een goede staat toegekomen. Kristof

Aquarium planten

De planten waren in super goede conditie toen ik ze kreeg.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart