Top server goed product

Goede en snelle bezorging top

zeer tevreden en snel verzonden!!

Dit is de eerste keer dat hier bestelde en mijn volgende bestelling zal zeker bij hen zijn.Product zoals omschreven,netjes verpakt en snel verzonden.Ik raad AquastoreXL zeker aan!

Veel keus en snel geleverd

Keurig alles geleverd

Good Quality products with low costs!

I was very surprised to see original products but with lower costs! I will come back to you again. Thank you!

Dag na bestelling levering ontvangen

Op site alles gevonden wat we nodig hadden, goede service, correcte prijs, groot aanbod, bestelling is dag nadien geleverd....Top!!

Ik ben super te vreden van jullie. Ik ga vaker bestellen van de site. Mijn vragen krijgen een duidelijk antwoord en er word een oplossing geboden. Groeten Kevin V.

Verkeerde levering

Heb membranen besteld via site en krijg de verkeerde, wanneer iets online staat gelieve dan de juiste te leveren en niet de verkeerde, nu wacht ik al ruim een maand op de juiste bestelling, wel hoor ik vlug antwoord wanneer ik mail om de juiste levering te krijgen maar is nog niet in stock ontvang ik dan. Misschien is het handig om dit reeds te noteren op de site als iets niet in stock is, groeten

Alles netjes en snel geleverd

extra verzendkosten

Was wel redelijk tevreden over dit bedrijf ook een ruim assortiment.. maar mijn broek zakte af toen ik een aquarium ging bestellen... Mijn bestel bedrag was 205 euro dus gratis bezorgen zou je denken! maar nee, omdat ik een aquarium besteld moet ik 10 euro extra bezorgkosten betalen, dit heb ik nog nooit meegemaakt, overal waar ik een aquarium heb besteld zijn de bezorgkosten gratis dus ik vind dit een kwalijke zaak! Erg jammer maar ik bestel voortaan wel ergens anders.

prima levering

vlotte levering netjes verpakt

Goede en snelle levering

Prijzen zijn redelijk goed te vinden op de website. Ben erg tevreden

Prijs...kwaliteit

Steeds vlugge levering en correcte afhandeling...

Leveringdatum niet juist, pakket prima

Pakket een dag later dan beloofd ontvangen, geen schuld bij dhl, die hadden hem niet ontvangen

Ik ben teleurgesteld.

Het artikel Eheim installatie set wat ik heb ontvangen is voor slangmaat 16/22 mm. Wat ik besteld heb is installatie set slangmaat 12 mm. Ik heb het pakket retour gestuurd en wil het omruilen voor installatie set slangmaat 12 mm. Bij voorbaat dank.

Snel besteld en geleverd. Levend voer is heel vers.

Prima in orde.

Snel geleverd. Netjes verpakt Prima in orde dus.

Correct

Perfecte dienstverlening en op tijd geleverd

Alles ok

Allesxgoed geleverd

Goed geprijsd en uitgebreid assortiment.

Bestelde goederen snel geleverd en goed van prijs. Een zeer uitgebreid assortiment online. Ik ben nog niet naar hun winkel geweest, maar kan inbeelden dat het de moeite zal zijn.

Stipte en correcte levering

Goederen werden stipt en correct geleverd. Prijzen zijn heel correct.

Goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteits verhouding

Na mijn bestelling snel afgehandeld,

Produit conforme à la commande , envoi rapide et bien emballé

Produit conforme à la commande , envoi rapide et bien emballé

Zeer goed en vriendelijk geholpen.

Veel kennis word met je gedeeld en de medewerkers zijn vriendelijk en enthousiast.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart