Leveren de bestelde artikelen keurig en met zorg verpakt. Jammer van late bezorging.

AquastoreXL heeft een duidelijke site. Makkelijk om gewenste artikelen snel te vinden. Aquastore XL besteedt prima zorg aan het verpakken van je bestelling; dus kwaliteit is oké! Alleen jammer dat de bezorging een paar dagen op zich laat wachten.

uitstekend

Volgende dag bezorgd en prima verpakt.

Goedkoop en snelle levering van aquariumfilters

netjes en vlug

ene dag besteld en had het al binnen 24 uur super en alles prima kwaliteit

Zeer goed.

Goed gesorteerd, kwaliteit en snel

Van bestellen tot ontvangen goed geregeld

Ik heb het online bestellen als goed ervaren. Iets wat ook zo hoort te zijn.

Soepel verlopen

Ik had nog nooit eerder online waterplanten besteld en was een beetje bang dat het fout zou gaan. Gelukkig zat alles goed verpakt en kunnen mijn visjes nu genieten. En ik natuurlijk ook!

Snel en goed

De producten zijn zoals beschreven ben er super blij mee

Goede prijs/kwaliteit

Correcte info, voor de levering afhankelijk van DHL of Bpost.

Bedankt voor goede aflevering

Uitgebreid assortiment, snelle bezorging en nog snellere oplossing als er iets fout gaat.Top!!

Snel en goede kwaliteit

Ze leveren op tijd en uitstekende kwaliteit goederen. Duidelijke communicatie ook door mail.

Goede service!

Aquarium kwam aan met een barst erin, heb gebeld en de volgende dag hadden we een nieuwe. Netjes afgehandeld!

Teleurstellend

Andere zaken geleverd dab op de foto op de site staan. En geen oplossing daarvoor aangeboden krijgen.

Goede afhandeling

Bestelling op tijd en in nette staat geleverd

Goede service en snelle verzending

Aquastore is gewoon top

Spullen kreeg ik supersnel thuis Goede kwaliteit en prijs Netjes verpakt Goede service

Uitstekende service

Mijn bestelling was helaas niet meer op voorraad en ik werd direct gebeld met die informatie. Ook kreeg ik meteen te horen waneer het product weer aanwezig was en verzonden werd. Top service.

Producten waren goed ingepakt Een dag later aangekomen , maar dat nemen we er graag bij , je kan het pakje tenminste volgen. Ik zal in toekomst meer bestellen op deze site

Top,vlotte levering;aanrader

Heel vlotte levering en zeer goed verpaky.Echt een aanrader om reclame van te maken .Vriendelijk bedankt

Volgende dag in huis lukte niet, na 3 dagen kwam het pakket wat er toch perfect uit zag en goed verpakt.

Prime prijzen, snelle levering

Prime prijzen, snelle levering

Snelle levering groot assortiment

Alles kunnen vinden wat ik nodig had. Assortiment is groot. Goed verpakt. Snel verstuurd

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart