Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Posters besteld voor in de klas.
18 August 2023
Kim
Maarssen
Je besteld rekentijgers plus antwoorden boek. Na bijna 2 weken wachten. Nog steeds niets. Zou langer duren... Hoe lang geen idee. Nu opeens een mail alsof geleverd zou zijn.... Vertrouw hun echt niet. Eens maar nooit meer.
30 September 2022
F
Gaanderen
Tekenspullen gekocht. Ruim assortiment!
4 August 2022
HRMD
Houten
Tafels leren op de wc. Zo zijn we er iedere dag even een aantal keer mee bezig. Leuk om mijn dochtertje zo bezig te horen met de tafels :-). Mooie aanbieding en snel in huis. Top!
13 May 2022
Martine
Wassenaar
ik wil geen mails meer ontvangen
5 June 2021
C Schutte
Den Haag
Ik zocht een bepaald werkboekje en ik vond het op Educatheek. Ik zag nog veel meer boekjes die ik nodig had. Ruime keuze en alles goed op tijd geleverd.
11 May 2021
Ronald
Valkenburg
We hebben een paar leerzame en leuke posters voor in de klas besteld. Prima service en snel geleverd
25 March 2021
Elco
Almere
Eind januari iets besteld dat "op voorraad" is. Krijg af en toe een mail dat de product op [datum] verstuurd zal worden maar nog steeds aan het wachten! Het zou deze week verstuurd worden maar dat geloof ik niet meer.
18 March 2021
Lara
NVT
Ben met mijn dochter uit groep 4 de tafels aan het oefenen en heb een tafelposter besteld.
11 March 2021
Marie
Houten
Educatieve posters van Deltas voor in de klas besteld en deze waren snel geleverd. Posters zien er goed uit en zijn gelamineerd en hierdoor extra stevig.
21 January 2021
Nienke
Houten
Examenbundels waren snel binnen.
12 January 2020
Marieke
Houten
Pluspunten
Heb een aantal klasmaterialen gekocht. De producten waren scherp geprijsd. En ook snel geleverd.
20 March 2019
Juf Ellen
Houten
Pluspunten
Posters gekocht. Snel gekeverd! Bedankt.
16 March 2019
NM
Zevenaar
Pluspunten
Opblaasbaar zonnestelsel in de aanbieding gekocht. Snel geleverd! Aanrader voor in de klas. Poster trouwens ook. Zowel de kinderen als ik waren er blij mee.
7 February 2019
Jantine
Leeuwarden
Pluspunten
Zeker aan te bevelen! Meedenken met de klant en goede service staat centraal.
5 November 2018
Stephanie
Pluspunten
Snel geleverd. Had mijn boeken snel in huis
VerbeterpuntenNog meer boeken in het assortiment opnemen
1 November 2018
Juf Michelle
Groningen
Pluspunten
Veel boeken om de leerkracht te ondersteunen.
29 September 2018
Anton Gerards
Amsterdam
Pluspunten
Ruim assortiment Snel geleverd
VerbeterpuntenBetere zoekfunctie
29 September 2018
M. Hurkemeijer
Zaandam
Pluspunten
Zou snelle levering zijn, maar helaas vertraging zonder bericht
VerbeterpuntenWerkelijke verzenddatum aangeven op de websiteEn als er vertraging is zelf op tijd aangeven. En zeker geen mail sturen over de beoordeling van een product dat ik nog niet binnen heb
31 August 2018
Oosteind
Pluspunten
De mogelijkheden die er zijn om het kind te stimuleren bij de schoolvakken.
VerbeterpuntenWanneer er aangegeven wordt binnen 5-10 werkdagen geleverd, het liefst ook binnen die 5-10 werkdagen. Mijn bestelling zijn al over datum.
31 July 2018
23 July 2018
anoniem
Veel te lange levertijd!!! Heb een bestelling RUIM 2 weken geleden gedaan en nu nog niet binnen!
20 July 2018
anoniem
Pluspunten
Snelle service! Alles goed en snel geleverd!
VerbeterpuntenZo blijven doorgaan!
5 May 2018
MH
Harderwijk
Pluspunten
makkelijke site, snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding.
2 May 2018
Willy / Van Veen Consultancy
Eindhoven
communiceren met Educatheek via de mail bleek een probleem. Mailtjes zouden niet zijn aangekomen en werden daarom niet beantwoord. Inmiddels is mijn probleem goed opgelost en daarom toch een voldoende....
23 April 2018
paul