Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een duidelijke nadruk op snelle levering en behulpzame ondersteuning. Klanten prijzen vaak de duidelijke communicatie en betrouwbare service. De algehele ervaring is positief met consistente tevredenheid bij alle bestellingen. De feedback benadrukt de waarde van een vlotte en betrouwbare afhandeling.
Heb niks ontvangen
11 June 2026
Steven
Alken
Beste Steven,
Op de website hebben we aangegeven dat we gesloten waren waardoor het pakket later pas verstuurd is. Dit hebben we ook telefonisch besproken en ondertussen heeft u het pakket binnen gekregen.
Hoop dat het zo duidelijk is.
geleverde producten voldoen exact aan de verwachting, communicatie over de levering klopte niet helemaal, maar dat komt doordat ze DPD gebruiken en die zijn daar gewoon echt niet zo goed in
7 June 2026
Lukas
Enschede
Heb o.a. een Warrior Ninja 2000 lier aangeschaft, voor jop mijn boottrailer. Perfect ding trouwens. Wilde weten, hoe zwaar de accu moest zijn die deze lier moest voeden. Heb hier duidelijk antwoord op gekregen. Ook kreeg ik helder advies over welke remote voor dit type lier geschikt is. Top!!
10 May 2026
Arjan
IJsselstein
Alles prima. Makkelijk besteld en snel geleverd. De producten zelf bevallen ook goed (conserveren oude 2CV).
5 May 2026
Joost
Westzaan
Ik heb het product niet ontvangen door falen van DPD.
1 May 2026
Harry
Sappemeer
Beste Harry,
Vervelend om te horen dat het leveren van het pakket niet goed is gegaan met DPD.
Helaas kunnen wij als webshop daar niks aan doen, maar we kunnen wel helpen om het pakket op te sporen. In de track en trace blijkt die 2 dagen later geleverd te zijn.
Als dat niet het geval is, is het verstandig om maandag even contact met ons op te nemen en kunnen we kijken naar een oplossing.
Snelle levering. Top
27 April 2026
Ptr
Cuijk
Via deze site had ik RX 5, RX7 en RX10 gekocht omdat dat naar mijn mening de beste roestbescherming is voor mijn oldtimers. Het pakket was er diezelfde week al. Uitstekend bedrijf met zeer vlotte bezorging
14 March 2026
lex
Kolhorn
U heeft de verkeerde website beoordeeld.
U heeft bij ons RX5 gekocht en geen vogelvoederschaal.
Hoop dat het duidelijk is en u de juiste website kan vinden voor deze beoordeling.
Product als verwacht, snel geleverd
8 February 2026
cornelis
Belgie
Bestellen was eenvoudig en snel geregeld. Eén minpuntje voor het feit dat DPD gebruikt wordt voor de verzending
7 February 2026
Tim
Rotterdam
Prima bedrijf met mooie spullen. Echter met DPD heb ik al zoveel slechte ervaringen, dat werd ook deze keer weer bewezen! Dus met Post nl zou de ervaring top zijn!
23 January 2026
Martijn
Hillegom
Ook aftersales zijn dik in orde!
30 September 2025
F.
Peize
Goedw, duidelijke website. Goede communicatie en snelle verzending. Graag weer.
11 September 2025
Ed
Margraten
Voor 1700 besteld morgen in huis! Betrouwbaar en goed op de hoogte gehouden!
9 August 2025
D
Oosterstreek
Zonder RX5 was mijn auto allang een hoopje roest geweest. Dit is de RX5-specialist: breed aanbod, grote voorraad, snelle verzending!
6 August 2025
C
A
Snel geleverd en volgens afspraak.
9 July 2025
Fred
Oldenzaal
Had een 12 volt Ninia lier bestelt die was niet meer op voorraad Patrick had snel een altenatief gevonden en deze nu besteld goed telefonies kontact en een goed advies het bedrijf staat goed aangeschreven echt een aanrader
4 July 2025
Sikke
Sint Nicolaasga
Net bedrijf
24 June 2025
Nathanael
Alphen aan rijn
Super goede producten, ik heb rx5 en rx 10 besteld. Top spul.
20 May 2025
Jonas
Dreumel
Sneeuwkettingen met keurmerk, goed geprijsd en snel geleverd.
15 November 2024
Mary
Purmerend
Een goede ervaring, want het product stond klaar om opgehaald te worden
1 November 2024
Prima levering
9 October 2024
Jonas Maas
Dreumel
12-9- bestelling gedaan. Op 13-9 een bericht gehad: De status van u order met nummer : 78191 is gewijzigd naar Backorder compleet, klant ingelicht Verder niets. Geen doorloop termijn, geen leverdatum, niets. Duurt net iets te lang.. binnen kwartier reactie met verduidelijking. Goed geregeld!
20 September 2024
Jan
Meppel
Beste Jan,
Bij het product RX10 op RAL kleur staat vermeld dat het RAL nummer in de opmerkingen moet worden geplaatst en dat het 5 tot 10 werkdagen duurt voordat de RAL kleur geleverd wordt. Deze worden namelijk op nummer gemaakt en zijn dus geen voorraad artikelen.
De RAL kleur was wel bij opmerkingen geplaatst.
Alle andere producten zijn altijd op voorraad en kan dus gelijk verstuurd worden.
Zodra de RAL kleur bij ons binnen is wordt de complete order verstuurd.
Hoop dat het zo duidelijk is.
Betrouwbare winkel met uitstekende prijs kwaliteit verhouding
24 August 2024
Robert Leferink
Haaksbergen
Klopt gewoon: prijs - kwaliteit, levering, productinformatie ...
11 July 2024
Wouter
Hillegom
Deze webshop is onderdeel van Duijvelaar E-commerce. Sinds 20 november 2002 is Duijvelaar E-commerce met verschillende webshops actief. Al snel na de eerste stappen en ervaringen in de verkoop via internet kwam oprichter en ondernemer Stian Duijvelaar erachter dat de kracht van Duijvelaar E-commerce ligt in het bieden van productkennis, specialisme en vertrouwen. Daarom is iedere Duijvelaar E-commerce webshop een specialistische shop die geheel in een eigen thema staat. De overkoepelende zaken zoals klantenservice, warehousing, logistiek en financiën zijn tot in de puntjes verzorgd. U kunt dus zorgeloos bij ons winkelen, bestellen, afrekenen en wanneer nodig retourneren.
Gnephoek 18
2401LP Alphen aan den rijn