goede comenicatie

Had een 12 volt Ninia lier bestelt die was niet meer op voorraad Patrick had snel een altenatief gevonden en deze nu besteld goed telefonies kontact en een goed advies het bedrijf staat goed aangeschreven echt een aanrader

Net bedrijf

Snel en goed geleverd

Super goede producten, ik heb rx5 en rx 10 besteld. Top spul.

Teevreden klant

Sneeuwkettingen met keurmerk, goed geprijsd en snel geleverd.

ik kon het product snel ophalen

Een goede ervaring, want het product stond klaar om opgehaald te worden

Snel, professioneel en topproduct!! Rx5 en 7

Vriendelijk en snel

Prima levering

gebrek aan informatie

12-9- bestelling gedaan. Op 13-9 een bericht gehad: De status van u order met nummer : 78191 is gewijzigd naar Backorder compleet, klant ingelicht Verder niets. Geen doorloop termijn, geen leverdatum, niets. Duurt net iets te lang.. binnen kwartier reactie met verduidelijking. Goed geregeld!

Mooi bandje voor prima prijs

Betrouwbare winkel met uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Helemaal prima!

Klopt gewoon: prijs - kwaliteit, levering, productinformatie ...

Een lampenkapje van onze vouwwagen was kapot. De ene dag besteld de volgende dag afgehaald waardoor we nog op tijd op vakantie konden

top

Goed advies, snelle reactie

Snelle reactie op online vragen. Duidelijk en goed advies.

Goede service en snel verstuurd. Er ging eerst wat mis dat t pakket afgehaald moest worden maar na een mail werd het alsnog verzonden

Geweldige service goed geholpen

Via mail informatie gevraagd en er werd direct adequaat op gereageerd met een goed advies. De sneeuwkettingen direct aangeschaft en een super snelle bezorging aan huis. Bedankt

correcte en goede werking van de webshop, gevolgd door prima afhandeling

zie hierboven!

goede service

Ik kon eenvoudig vinden wat ik zocht. Toen werd alles goed uitgelegd in de beschrijving en heb daarom besloten dit product ( RX5) te kopen.

top kwaliteit + snelle levering !

mijn sneeuwkettingen hier gevonden aan beste prijs. zware uitvoering van ketting + snelle levering binnen de 3 dagen in de bus in Belgie en in een kwalitatieve draagkoffer. Kan dit bedrijf echt aanraden.

Duidelijke communicatie snelle levering

Mooi product snelle levering en duidelijke communicatie

Prima kwaliteit en snelle levering

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit.

Snel en vriendelijk.

Snel en goede prijs

Snelle levering. Maar na de levering ontvang ik nog steeds de melding van Boekuwzending dat het pakket binnenkort wordt afgeleverd.

Sneeuwkettingen besteld

Zijn binnen enkele dagen geleverd

snel geleverd

Ondanks dat de bezorger het pakket op een compleet verkeerd adres (een straat verder) geleverd had waar we zelf moesten gaan zoeken waar het was gebleven, toch tevreden.

Correcte afhandeling van de order.

Zeer correcte behandeling.Snelle terugkoppeling.Uitstekend product

Gnephoek 18

2401LP Alphen aan den rijn

0172-200110

Over Duijvelaar E-commerce

Deze webshop is onderdeel van Duijvelaar E-commerce. Sinds 20 november 2002 is Duijvelaar E-commerce met verschillende webshops actief. Al snel na de eerste stappen en ervaringen in de verkoop via internet kwam oprichter en ondernemer Stian Duijvelaar erachter dat de kracht van Duijvelaar E-commerce ligt in het bieden van productkennis, specialisme en vertrouwen. Daarom is iedere Duijvelaar E-commerce webshop een specialistische shop die geheel in een eigen thema staat. De overkoepelende zaken zoals klantenservice, warehousing, logistiek en financiën zijn tot in de puntjes verzorgd. U kunt dus zorgeloos bij ons winkelen, bestellen, afrekenen en wanneer nodig retourneren.