Pluspunten
We hebben een prachtige hoes en nu maar afwachten, of hij de winter goed doorkomt.
ik kocht een slot voor een aanhanger. Er was geen handleiding bij. na een telefoontje kreeg ik een foto gemaild van hoe het slot moest worden aangebracht. Ik kwam er zelf ook daarmee niet uit hoe het werkte en heb twee vrienden gevraagd om mee te kijken/denken. uiteindelijk zijn we er uit gekomen (denken we). De toegestuurde foto klopte niet.
Pluspunten
Ik ging eerst langs voor advies wat zeer positief was
Pluspunten
vlotte levering aan correcte prijs
Pluspunten
Nette prijs en snelle levertijd.
Pluspunten
Snel en goede leveri g
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Maakt waar wat het beloofd.
Pluspunten
Snelle goede levering, degelijk verpakt, goede kennis over product
Pluspunten
alles super
Pluspunten
Prima prijs kwaliteit producten en een snelle afhandeling. Goede diensrverlening.
Pluspunten
Groot assortiment tegen goede prijzen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Volledige medewerking bij fout DHL
VerbeterpuntenWanneer onverhoopt (door fout DHL) order afgehaald dient te worden, dienen verzendkosten mijn inziens verrekend te worden met klant die daar speciaal 100 km voor moet rijden
Leveringstijd conform website nakomen
Pluspunten
Wij kwamen daar voor iets aan de trekhaak, maar we gingen naar buiten met totaal iets anders, omdat dit vele malen bete ris, top service, omdat ze adviseren en de klant nummer 1 staat
Verbeterpuntenniks
18 Gnephoek