Pluspunten
Voor mijn product: Prima prijs en snelle levering.
Ik heb een volstrekt normaal mailadres maar zowel het mijne als dat van mn man werd niet geaccepteerd door de site. Gelukkig kwam ik er via de telefoon goed uit met de medewerker.
Pluspunten
Duidelijke site, produkt snel gevonden, goede communicatie over lever proces
VerbeterpuntenWerd niet op afgesproken dag geleverd, maar 2 dagen later
Pluspunten
Prima geholpen.Vlug en stipt op tijd geleverd.
met TNT vesturen ipv dpd
Pluspunten
Op zich verliep de levering vlot en netjes. Ook werden emails betreffende klacht netjes beantwoord.
VerbeterpuntenHelaas kwam het geleverde product niet overeen met de beschrijving en afbeelding op de website (overgenomen van de verpakking). Alvorens een product op te nemen in uw assortiment dit zelf ook eens bekijken. Uw website heet Fietshoesshop.nl, dit suggereert dat u zich heeft gespecialiseerd in fietshoezen, dan mag ik toch verwachten dat u daar expertise in heeft.
geen
Pluspunten
Makkelijke website, snelle levering. Goede prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Goede producten
18 Gnephoek
Alphen aan den rijn 2401LP