Pluspunten
over de prijs/kwaliteit verhouding kunnen we nog niets zeggen, want we hebben ze nog niet gebruikt.
Verbeterpuntenbetrouwbaarheid, nazorg en Garantie en personeel moet je invullen anders kun je niet versturen, maar die zijn nvt, want daar kunnen we nog niet over oordelen omdat we ze nog niet gebruikt hebben.
Pluspunten
Snel geleverd en een goede prijs!
VerbeterpuntenPersoon aan de telefoon was vriendelijk maar gaf niet geheel de juiste informatie.
ik heb na 12 dagen nog niets ontvangen
Pluspunten
prima website, duidelijk en snelle levering
Pluspunten
Goed, goedkoop en snel geleverd!
Pluspunten
Duidelijke website, geen enkelprobleem ondervonden.
Kon niet betellen via website. Konniet kiezen voor verzend en betaal methode.
Pluspunten
Snelle sevies
VerbeterpuntenGeen is gewoon goed
Pluspunten
Snel geleverd en gemakkelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelheid van levering
Pluspunten
snelle levering voor een goede prijs
Pluspunten
eenvoudig, scherpe prijs
VerbeterpuntenTekst op website was wat onduidelijk, er stonden 2 maten genoemd. De maattabel op mijn maatwerkkettingen was slordig afgeplakt met een stukje plakband. Print een mooie sticker met naam en zet daarop de gemaakte maat. Gratis reclame en ziet er mooier uit!
18 Gnephoek
Alphen aan den rijn 2401LP