geen, goed =goed
Pluspunten
Na fout op de website: maatregelen ter correctie snel en onburocartisch met minimale klantenbelasting. Zeer goed
Pluspunten
Duidelijk
Pluspunten
Supersnelle levering.
Pluspunten
Snelle levering. Goede informatie via e-mail over product en levering.
Op de website stond onze bandenmaat vermeld op het type kettingen dat we bestelden. Deze maat stond echter niet op de doos. We hebben wel geprobeerd maar het is ons niet gelukt om de kettingen aan te brengen. Beter nazicht van de maten. (Wij hebben kosteloos nieuwe toegestuurd gekregen, dus que service en nazorg was alles dik in orde.
Pluspunten
VerbeterpuntenAls er een afwijkend afleveradres wordt ingevuld, is het nogal storend dat dit niet opgemerkt wordt. Werd afgeleverd op factuur adres. Geen ramp maar niet handig
Ik had een ander leveradres opgegeven, maar toch is mijn pakje op het facturatie-adres afgeleverd. gelukkkig heb ik goede buren, maar dit is toch een fout die niet zou mogen mijn inziens. Mvg
Het was na bestelling niet duidelijk of de betaling en bestelling goed afgerond waren. Het was onduidelijk of het gelukt was en wanneer de bestelling geleverd zou worden en waar deze afgeleverd zou worden.
Pluspunten
Duidelijk, correcte levering.
Pluspunten
goede prijs / kwaliteit
Verbeterpuntenn.v.t.
Gnephoek 18
2401LP Alphen aan den rijn
Deze webshop is onderdeel van Duijvelaar E-commerce. Sinds 20 november 2002 is Duijvelaar E-commerce met verschillende webshops actief. Al snel na de eerste stappen en ervaringen in de verkoop via internet kwam oprichter en ondernemer Stian Duijvelaar erachter dat de kracht van Duijvelaar E-commerce ligt in het bieden van productkennis, specialisme en vertrouwen. Daarom is iedere Duijvelaar E-commerce webshop een specialistische shop die geheel in een eigen thema staat. De overkoepelende zaken zoals klantenservice, warehousing, logistiek en financiën zijn tot in de puntjes verzorgd. U kunt dus zorgeloos bij ons winkelen, bestellen, afrekenen en wanneer nodig retourneren.