Beste Eva, erg bedankt voor je review. Ik heb zojuist ook op je mail bericht gereageerd. Zoals ik daarin vermeld heb dienen defecten direct na ontvangst bij ons gemeld te worden. Deze zullen wij dan ook gelijk oplossen. Er is in deze situatie niets aan ons vermeld, maar enige tijd na ontvangst hoes is deze zonder uitleg naar ons retour gestuurd. Waardoor we je helaas niet hebben kunnen helpen op dat moment. Dit vinden wij ook erg jammer aangezien we streven naar 100% tevreden klanten. Mochten er nog vragen kun je ons altijd contacteren! Vriendelijke groeten Dog's Companion
Beste Michou, We zijn blij te lezen dat je tevreden bent over de looks en de snelle levering. Helaas hebben we door een drukke periode niet zo snel kunnen reageren zoals we normaal doen. Hiervoor onze oprechte excuses. Inmiddels is er een reactie via de mail gestuurd :) Groetjes, Team Dog's Companion
Dog's Companion (hondenbed.nl) is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar toonaangevend is in kwalitatief hoogwaardige hondenkussens. Deze worden in eigen atelier vervaardigd. Door de grote keuze uit kleuren en stofsoorten die veelal uit voorraad leverbaar is kan het hondenkussen perfect op uw interieur worden aangepast. Sinds enkele jaren verkopen we ook hele mooie leren hondenriemen en halsbanden. Op werkdagen vóór 15:00u besteld is de volgende dag in huis!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.