Snelle levering, goed geïnformeerd over levering
Bed was waarschijnlijk niet goed opgevuld dus mijn hond kon absoluut niet erop zitten. Ik was ontzettend enthousiast over dit bed, maar helaas voldeed het niet aan mijn verwachtingen. Zeker niet voor deze prijs. Het werd geleverd in een enorme zak die met tape was dichtgeplakt. Retourneren was een absoluut uitdaging. En dan willen ze het geld niet volledig terug omdat de hoes gewassen was. Blijkbaar moest ik dat met alle kwijl erop terugsturen. En een email met tip: gebruik een doekje op de bed om te proberen. Nou.. super bedankt voor de tip.. nu.. wanneer de bed al geretourneerd was. Slechte aankoop! Als je een grote hond hebt dan beter niet.
Beste Alice, Erg vervelend dat uw ervaring/gevoel niet zo positief is. We hebben u netjes een e-mail gestuurd met een verwijzing naar onze webshop en de bijbehorende retourvoorwaarden. Helaas voldeed uw retour niet aan deze voorwaarden. We raden aan de retourvoorwaarden vooraf door te nemen om dergelijke situaties te voorkomen. Wij staan altijd voor kwaliteit en denken graag met onze klanten mee. Voor vragen of advies over retouren kunt u dan ook altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Marlies DogsCompanion
Wij hebben al meer dan 10 jaar kussens/hoezen van Dog's Companion. Het fijne is dat je extra de kussens kunt vullen of eruit halen. Wat jij denkt wat voor je huisdier fijn is. Waar je rekening mee mag houden is dat je dit ergens doet waar eventueel bolletjes op de grond kunnen vallen. Zodat je dit makkelijk op kan ruimen. Ook hebben ze leuke keuzes in de hoezen. Wij zijn zeer tevreden over dit product.
Beste Ingrid, Wat is het fijn om te lezen dat onze hondenbedden al zo lang geliefd zijn door u en uw hond(en)! We zijn dankbaar dat het zo gewaardeerd wordt! Met vriendelijke groet, Marlies DogsCompanion
Een combinatie van het geritsel en het ongemakkelijk verschuiven van de bolletjes van links naar rechts, zorgen ervoor dat onze hond niet op het kussen wil gaan liggen. Ook na het verwijderen van de helft van de bolletjes niet. Er is geen manier om de bolletjes gelijkwaardig te verdelen over de mand. Maar het allerergste is het verwijderen van de bolletjes. Ze zijn zo statisch, dat het één grote chaos en bende werd. Nooit meer deze korrels!
Beste Claartje, Wat vervelend om te horen dat uw hond het hondenbed niet meteen accepteert. Onze vulling vormt zich juist naar de hond, dat is de kracht van onze bedden, maar natuurlijk heeft ieder dier zijn eigen voorkeuren. In zulke gevallen kunt u altijd contact met ons opnemen; we geven graag advies om een eventuele vulling-ravage te voorkomen. We denken altijd met u mee om het comfort van uw hond te waarborgen.
They are well made and the material is of very good quality. Arrived fast. Happy with the purchase.
We’re really pleased with this. Thank you :)
Mooi honden kussen
Dankjewel Jolanda! Erg veel plezier er van!
ik vind alleen dat je er meer vulling in zou moeten doen bij het leveren want nu moet je eigenlijk al snel extra vulling bestellen. Onze vorige kussen hebben we tien jaar gehad altijd blij mee geweest
Erg bedankt voor uw review en het vertrouwen in onze hondenbedden. De vulling is erg afhankelijk van de grote/gewicht van de hond, wij vullen deze standaard af. U kunt ons altijd direct na levering een foto toesturen indien het bed echt te dun is gevuld door ons, dan zorgen wij uiteraard dat dit in orde komt.
Mooie website, snelle bezorging, veel keuze en mooie producten
Erg fijn dat u zo tevreden bent!
Onze honden, een labrador en Jack Russel liggen samen op het bed. Helaas doordat de rits niet genoeg ‘verstopt’ is heeft onze Jack het bed in een paar uurtjes gesloopt. Verder sloopt hij nooit iets. Super jammer want mooi en comfortabel bed.
Beste Myrthe, Oei dat zal er aardig uit hebben gezien! Indien het bekend is dat de hond graag "speelt" met zijn bed, kan altijd het binnenbed met de rits naar de andere zijde in de buitenhoes gedaan worden. (niet rits op rits) U kunt dat ook in het opmerkingen vakje noteren, dan doen wij dat voor u!
Mooi hondenkussen gekocht voor mijn vriendin. Snelle levering.
Fijn dat u tevreden bent!
In huis hebben wij al drie kussen van Dog's Companion maar er ligt er nu ook een voor onze Engelse Bulldog op kantoor. Heeft Ivy daar ook een lekker plek!
Heel erg fijn om te lezen dat u zo'n fan bent van onze hondenbedden :) Daar doen we het voor!
Pwrfect hondenbed voor mijn lieve hond. Goede maat, genoeg vulling, mooie kleuren.
Erg bedankt voor uw fijne review!
Mooie kwaliteit en bedrijf levert super service
Mooie hoes en snel geleverd
Het bed is van goede kwaliteit. Toch valt het comfort tegen, ik dacht even wennen, maar onze hond ligt in diep gat met hoge rand agv de vulling. Het is een soort zitzak. De vulling maakt lawaai en de vulling als ze op de kussen stapt geeft weinig steun. Ze wil niet graag er op liggen.
Beste Sandrina, heel erg bedankt voor je review. Zou je ons een mail willen sturen met daarbij een foto waar de hond op het bed ligt? Wellicht kunnen we nog advies geven. Er behoort namelijk geen "diep gat"te onstaan in het hondenbed. Vriendelijke groetjes, Marlies Dogs Companion
Het hondenkussen was prachtig, maar onze hond lag er niet lekker op. De retourservice is prima! 3 dagen na retourzending bericht dat geld werd teruggestort. Dat is ook keurig gebeurd.
Beste Gerrie, Heel erg bedankt voor deze positieve review, Ook onze trouwe viervoeters hebben zo hun eigen voorkeur, jammer dat de voorkeur niet naar ons hondenbed uitging :) Vriendelijke groetjes, Marlies Dogs Companion
De bezorging was prima. Maar onze Ierse wolfshond niet op het kussen liggen. Hij vindt het denk ik niet fijn dat zijn poten er zo diep inzakken. Eerlijk gezegd had ik ook gedacht dat het een steviger kussen zou zijn zoals lijkt op de foto’s. Omdat onze andere hond er al wel op had gelegen en er een vlek op had gemaakt heb ik het kussen niet terug kunnen sturen. Anders had ik het gedaan. Het is nogal een bedrag €169,-
Beste Klaudie, heel erg bedankt voor uw review! Wat vervelend om te horen dat uw hond niet graag op ons bed gaat liggen. Wellicht kunt u ons een mail sturen ([email protected]) met daarin toegevoegd een foto waar de hond op het bed ligt. Via die weg proberen we u dan verder te helpen zodat u en uw hond toch tevreden zijn over ons bed. We zien u mail graag tegemoet. Vriendelijke groetjes, Marlies Dogs Companion
Al zoveel hondenkussens gekocht, en elke keer weer de teleurstelling. Snel kapot, stinkende binnenkussen die niet in de wasmachine passen, drama. Nu twee kussens bij jullie gekocht, echt super! Ze gaan niet stinken door de binnenvulling. Ik heb de lederlook hoezen, super makkelijk schoon te houden, en als de vulling minder word, kan je het bij jullie bij bestellen. Ik en onze hond Knoet zijn er bij om! Op de foto ligt hij op het kussen met stoffen hoes, vind ik weer fijn voor de zomer.
Beste Anke, Wat leuk om te horen!!! Hier doen we het voor, dat zowel baasje als hond helemaal tevreden zijn :) Knoet ligt er echt heerlijk bij. Vriendelijke groetjes Marlies Dogs Companion
Jullie kussen zijn super maar na anderhalf jaar de tweede keer de rits open te maken voor nieuwe vulling erin te doen en dat dan de rits stuk gaat. En dan is het nieuwe binnen kussen ook nog te groot als je een nieuwe besteld. Ik vond de prijs erg duur ervoor maar zonder gaat niet dus…
Beste Ella, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend om te horen dat de rits nu twee keer kapot is gegaan. U had ons daarover een mail kunnen sturen met foto's. Dan hadden met u mee kunnen kijken en tot een oplossing kunnen komen. De binnen hoes is inderdaad wat groter. We gebruiken voor het bench kussen wat u heeft de S binnenhoes van onze hondenbedden. Die wordt dan net iets anders gevuld zodat deze perfect in de benchkussen hoes valt. Bij vragen kunt u ons altijd mailen! Hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Marlies Jansen
Goed ingepakt, voorzien van extra tight rap en sticker op de doos dat je hem niet met een mes moet openen. Volgende keer graag drie waarschuwing stickers want mijn man had hem niet gezien. O o
Beste Ellen, ohh was de ravage heel groot of is deze beperkt gebleven? We doen inderdaad onze best om te voorkomen dat de EPS vulling zakken niet ingesneden worden tijdens openen van de doos ;) Nog vele jaren plezier van ons hondenbed Groetjes, Marlies Dogscompanion
Na 2 dagen de hoes gebruikt te hebben, heb ik hem weg kunnen gooien. De hoes was van links naar rechts opengescheurd. Ik had er 2 besteld, de andere ga ik terugsturen.
Beste Ineke, hartelijk dank voor het plaatsen van een review. Erg vervelend om te horen dat de hoes al gescheurd is! Dit is zeker niet de bedoeling. Ook erg jammer dat wij niet de kans hebben gekregen dit met u op te lossen. Zou u alsnog een mail naar ons willen versturen inclusief een foto van de hoes? Dan kunnen we kijken wat we nog kunnen doen. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Marlies Jansen Dog's Companion
Onze hond voelt zich de koning te rijk.
Beste Sandra, Wat ontzettend fijn dat jullie hond er zo blij er mee is! Ps. we hebben elke maand een "foto van de maand" wedstrijd. Dus stuur vooral je mooiste, gekste, leukste foto door naar [email protected] Vriendelijke groetjes, Marlies Jansen Dogscompanion
Snelle bezorging, volgende dag al in huis!! Kwaliteit echt heel goed en zijn ook nog erg mooi! Onze labradoodle is er gek op! Erg blij met onze nieuwe buiten/camping kussen!
Beste Marleen, wat fijn om te horen dat jullie labradoodle er zo van geniet! Dat jullie er vele camping's mee mogen bezoeken :)
Fijne hoes voor een groot hondenkussen kleur is prachtig
Beste Jeanette, Fijn om te horen dat de kleur goed bevalt. Veel plezier ervan :)