Pluspunten
Duidelijke website, betrouwbare informatie, ook na vele jaren nog leverbare artikelen, constant hoogte kwaliteit, snelle levering, geen onnodige reclameboodschappen
Verbeterpuntengeen, vooral zo doorgaan
Pluspunten
Pluspunten
ik ben voor derde keer bij hen had bestellen. Toen mijn Mechelse herder reu pups (Leon) was, had ik een groot bed mety twee extra losse kussenovertrek voor hen bij u gekocht, en dit is nu al bijna 12 jaar oud. Had zoveel keren kussenovertrek gewassen in wasmachine. Zeker meer dan duizenden gewassen. Ik vind dat dit echter goed kwalilteit bij uw zaak. Paar weken geleden had ik weer nieuwe bed met extra kussenovertrek bij u gekocht, want mijn oud bed en extra kussenovertrek zijn al versleten en gescheurd. Ja zeker al bijna 12 jaar oud, perfect !!! Bij andere dierenwinkel zijn vaak snel kapot en gescheurd. Ik ben zo verbaasd dat uw zaak nog steeds bestaat. IK ben zeer tevreden over uw kwaliteit artikelen. En ik heb nu tweede hond Tibetaanse terrier, is 11 maanden oud (Max). Dus is Leon nu al 12 jaar oud en was blij dat hij nieuw vriendje bij, dus slapen ze samen op dit perfect bed, en Max wilt niet op z'n eigen bed slapen, dus slaapt hij bij Leon z'n bed. Dat bewijst dat uw bed erg kwaliteit en erg prettig in dit bed te slapen en worstelen. Uitstekend !!! Wel erg duur, maar beter is er niet !!
Pluspunten
afspraken worden goed nagekomen
Pluspunten
Kussen is prima van maat voor onze (volwassen) Duitse Dog. Zij is er erg blij mee en ligt en er veel en lang op. De hoes (canvas donkerblauw) past goed in de huiskamer en is eigenlijk ook nog wel goed afneembaar/ goed schoon te houden met een vochtige doek. Praktische aankoop, hoes is kwalitatief goed. Wij zijn erg blij met deze aankoop: een kussen wat goed past voor een 'giant' dog en van goede kwaliteit. Wij gaan er plezier aan beleven.
VerbeterpuntenDe hoes en het kussen zijn niet goedkoop, maar we hebben daarvoor wel waar voor ons geld. Wij willen nog wel graag een tweede hoes (voor als de hoes die er nu om heen zit wordt gewassen) maar hikken daartegen aan vanwege de prijs. Korting op een tweede hoes zou ons dan ook zeer welkom zijn.....
Pluspunten
Snelle levering,zeer goed produkt
Pluspunten
Alles wat op de site is waar. Snelle levering. Je kunt je product volgen.
Pluspunten
voor de 2e maal een hoes besteld. Snelle levering en keurig verzorgd. Jullie website doorgegeven aan mijn schoonzus, die inmiddels ook een kussen met hoes heeft besteld. Onze hond ligt graag op het kussenl Ik heb jullie website ooit uit een interview met de krant.
Verbeterpuntendonker blauwe velours of rib in de collectie opnemen indien mogelijk. Of de kleur petrol.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, veel kleurkeuze, hoezen gaan lang mee.
VerbeterpuntenDit is de 3e hoes die ik hier besteld heb, het is wel de mooiste qua looks, maar de stof lijkt dunner dan mijn andere hoezen. Hopelijk is hij wel net zo sterk. Op de webpagina had misschien iets duidelijker kunnen staan dat dit een andere stof is dan de effen variant.
Pluspunten
Leuke nieuwe hoezen voor het hondenbed. Zo kan ik steeds wisselen. Wasbare overtrekken. Prima kwaliteit.
Pluspunten
Top service!!
Pluspunten
Het is een heel fijn hondenbed. De Hoezen zijn gemakkelijk uit te wassen en ze blijven lang mooi. af en toe niuewe balletjes bij vullen en onze hond kan weer heerlijk liggen op zijn hondenbed
Pluspunten
supersnelle levering! veel keus in kleur en uitvoering hondenkussens.
Pluspunten
Deze keer was de pakket op tijd binnen. Toen ik de eerste keer bij jullie bestelde was mijn pakket in buitenland gekomen fout bij DHL. Dit is top waar hij nu word afgeleverd