Pluspunten
Snel en betrouwbaar, goede kwaliteit.
Pluspunten
goed afwasbaar , snelle levering, mooi product! op wat puntjes na.
Verbeterpuntenhad een hoes besteld omdat de vorige kapot was gemaakt door onze hond, hij had de sluiting van de rits eraf gebeten, maar dat heeft hij nu wéér gedaan. al na 1 week. nu laat ik het zo. de hoes was toch 45 euro, kan niet steeds een nieuwe kopen.moet beter worden gedaan. misschien klittenband ipv ritsen. maar ik heb wel een jonge speelse hond, die veel knaagt aan alles.onze vorige hond heeft dat nooit gedaan.jammer. maar' puppy proof 'zou fijn zijn!
Pluspunten
Snelle levering,mooie kwaliteit producten met als leuke attentie een zakje koekjes voor de hond. Erg leuk!
Pluspunten
Klantenservice is top!
Pluspunten
Snelle levertijd
Verbeterpuntengeen verzendbevestiging gekregen dat het bed geleverd werd... maar hij was er zomaar! dus wel snel! Dat is mooi!
Pluspunten
VerbeterpuntenHoes heeft op de foto een andere kleur als in het echt
Pluspunten
Had een vraag over de stofstaaltjes. Konden deze niet gelijk beantwoorden maar werd keurig teruggebeld!
Pluspunten
Mooie kwaliteit hondenbed. De hond is het bed gelijk gaan gebruiken en ligt heerlijk zo te zien. Binnen één dag geleverd top!!
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
heldere communicatie via mail over status van verzending etc
Pluspunten
snel geleverd en grappig dat er ook nog een paar hondenkoekjes bij zaten
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Leuke attentie in de vorm van hondenkoekjes
Pluspunten
Snelle levering en het hondje is blij met z'n bedje.
VerbeterpuntenMisschien wat minder vulling in de kussen stoppen of in een aprat zakje als de koper er wat extra bij wil.
Verbeterpunten-
Pluspunten
goede kwaliteit, snelle levering