Pluspunten
Heel aardig aan de telefoon!! Meedenkend en goed luisterend.. Hele goede service. En goed bereikbaar.Mooie website. Bereid om oplossingen te vinden en uit te voeren!
Pluspunten
Snelle goede levering!
VerbeterpuntenWebsite vind ik raar ingedeeld met name het sales deel. Nu kun je als klant geen over zicht vinden per maat tis heel veel heen en weer klikken.
Beste Michelle, Bedankt voor je feedback. Je had gelijk. We hebben het bij de 'Lucky Size Sale' nu zo aangepast dat je voortaan ook op maat kan zoeken naar de beschikbare kleuren/stoffen!
Pluspunten
Product goed en keurig verpakt - keus in assortiment - goed contact en snelle levering
VerbeterpuntenTrack en trace code heb ik niet ontvangen
Beste, De Track & Trace code wordt automatisch verstuurd dus mogelijk is er iets fout gegaan met het e-mailadres (of is de mail in de spam folder terecht gekomen) ? We zullen het in ieder geval in de gaten houden!
Pluspunten
Hele snelle levering met leuke afwerking. Bv een folder bijgevoegd met koekje voor de hond. Kleine attentie , groot plezier. Geeft het gevoel dat er aandacht aa is besteed.
Verbeterpuntenmogelijkheid tot betalen per acceptgiro
Pluspunten
erg aardig, het zakje met hondenkoekjes
Pluspunten
15 jaar geleden complete kussen gekocht en nu pas toe aan nieuwe hoes. Prijs-kwaliteit is dus erg goed!
Pluspunten
zie beoordeling
Verbeterpuntenzie beoordeling
Pluspunten
Top, ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie over status van de bestelling, track & trace na verzending, absoluut zeer tevreden
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Goed product, mooi op maat en goede service
VerbeterpuntenZou iets meer design en dan met name de klassieke streep terug zien. Mis ook de binnenhoes van groen glad materiaal. Deze maakt verschonen makkelijker dan met de huidige blauwe stof.
Pluspunten
Snelle levering, uitstekend verpakt.
Pluspunten
Al 7,5 jaar plezier van het kussen, hoezen lijken wel wat dunner te worden in de loop van de jaren. Ik ben er nu sneller doorheen.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenGeen