Pluspunten
Super goede kussen, zowel mijn hond als kat hebben er één.
VerbeterpuntenSpijtig dat na enkel keren wassen van de overtrekken de kleuren vervagen......dit is dan ook het enige minpuntje.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering. Al jaren klant. Zowel hond als kat vinden het een heerlijk bed. 1x per paar maanden vul ik het kussen bij en hij is weer als nieuw.
Pluspunten
Snelle levering duidelijkheid site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel veel keus, goede uitleg op de site en snelle levering
Pluspunten
Snelle service en reageren snel op mail! Veel keuze!
Tip: Het is bij de verzending niet mogelijk om te zien wanneer de bestelling wordt geleverd. Je kunt alleen zien dat het onderweg is. Schatting van levertijd zou beter zijn. Verder is alles goed gegaan
Pluspunten
Na zelfgemaakte fout heeft u dit zeer goed afgehandeld. Boven verwachting......ga zo door.
Pluspunten
alles top!
Pluspunten
Grote keuze in mooie hondenbedden/hoezen. Zeer goede dienstverlening: nadat mijn pakket door de leverservice van DPD niet of foutief is bezorgd en het pakket zoek bleek, bood Dog's Companion direct aan een nieuwe hoes te sturen.