Wij hebben al meerdere hoezen gekocht en zeer goed geholpen

Fijne kussens met losse hoes

Fijne kussens, onze hond ligt er graag in. De hoezen zijn los verkrijgbaar en in elk design en in vele kleuren. Ze zijn makkelijk te vervangen en te wassen, zo heeft mijn hond altijd een fris bed.

Mijn hond geniet vol op van zijn kussen.

Nog niets ontvangen

Ik heb helaas nog geen pakket ontvangen besteld op 25/04 … wij wachten nog even af de feestdagen is mss wel de oorzaak Vorige keer zeer tevreden van de hoes dus kijk er naar uit om het pakket te ontvangen

Een heerlijk zacht kussen voor mijn hondje!

Mijn hondje is blij met zijn kussen en ligt er veel op. Ik ben er dus ook zeer tevreden mee.

Zie hieronder

Zeer content altijd maar lastig om balletjes vulling aan te vullen of te verwijderen. De balletjes dir er nu inzitten nog kleiner waardoor echt niet meer te doen of is er een truc voor? Zoniet dan wil ik dit kussen nooit meer!!

Mooi kussen, maar zakt ver door

Vanwege de allergie van onze hond een vuil- en waterafstotend kussen besteld met extra hoes. Het is een mooi kussen waar hij meestal fijn op ligt. Het heeft de neiging wat ver door te zakken waardoor hij met zijn achterste alsnog op de grond komt te liggen.

Snelle en verzending en goede kwaliteit

Binnen een paar dagen in huis. De hond is gek op het kussen. De hoes is van stevige kwaliteit.

Snel bezorgd, goede communicatie.

Al 15 jaar lang bestel ik bij Dogs Companion tot volle tevredenheid

De hondenkussen bestel ik bij Dogs Companion en ook regelmatig nieuwe hoezen. De kwaliteit is al jaren lang van goede kwaliteit .

uitstekend

snelle levering, prachtig materiaal, mijn hond kroop direct op het hondenkussen en geniet er met volle teugen van!

Mooie producten maar spijtig dat levering meer dan 8 dagen is.

Ik heb al enkele keren producten aangekocht. Deze zijn mooie en kwalitatieve producten. Het is wel jammer dat de beloofde levertijd van voor 15u besteld 's anderdaags geleverd niet klopt. Mijn laatste bestellingen heb ik steeds meer dan 8 dagen moeten wachten alvorens het geleverd werd. Zeer lang onderweg bij jullie transporteur.

Geleverd zoals afgesproken

Prima nieuwe vulling voor het hondenkussen. Onze hond ligt weer prinsheerlijk.

Wij kenden dit bedrijf niet dus eerst reviews bekeken. Bestelling liep vlot en bevestiging per mail ook. 2 dagen later de riem ontvangen. Was helaas niet de goede. Gemaild en de volgende dag al de goede binnen en retourticket voor de foute. HELEMAAL TOP!!!!

Niet goed

Onze hond wil absoluut niet op het kussen liggen. Kussen wiebelt teveel.

Vriendelijk en zeer flexibel

Super kussen

Snelle levering, goed maatadvies. De hond, Heidewachtel, komt niet meer van het kussen af ook al leek het ongemakkelijk. Even een ‘kuiltje’ gemaakt voor hem.

Goede en snelle levering

Besteld en snel in huis.. Hond kan er snel lekker op liggen.

Geweldig fijn kussen!

Hond is er zeer comfortabel mee!

Heel hard

Het kussen is mooi en netjes afgewerkt, maar helaas erg oncomfortabel. Het is hard en het is moeilijk om er prettig op te liggen. Mijn Podenco wil er niet op liggen en elke poging eindigt in frustratie. Het is dus zeker niet geschikt voor elke hond. De vulling is erg hard, daarom kan ik dit kussen niet aanraden.

De levering ging snel en daar ben ik tevreden over alleen de reactie op mijn vraag en mail vind ik erg slecht

Mooi. Zacht. Sterk

Precies de juiste grootte. Goede kwaliteit.

Top & snelle levering

Ik heb nu geen bed gekocht voor de hond maar vulling voor het kussen. heb een paar jaar geleden al een bed gekocht maar heb nu een xtra bed (niet bij dogs companion gekocht overigens) en daar zat een hele slechte vulling in het kussen. Die heb ik vervangen voor de vulling van van Dogs companion omdat dit een hele fijne vulling heeft. Ook als je al een bed hebt met deze vulling, is het aan te bevelen om af en toe wat bij te vullen. levering super snel!!

Aankoop naar volle tevredenheid!

Ik heb al jaren twee hoezen voor het kussen van onze hond. Hoezen doen het nog steeds prima, maar de vulling moest weer aangevuld worden met de EPS parels. De parels besteld en de zending was snel in huis. TOP!

7382 Minervum

Breda 4817ZH