Pluspunten
afspraken worden goed nagekomen
Pluspunten
Kussen is prima van maat voor onze (volwassen) Duitse Dog. Zij is er erg blij mee en ligt en er veel en lang op. De hoes (canvas donkerblauw) past goed in de huiskamer en is eigenlijk ook nog wel goed afneembaar/ goed schoon te houden met een vochtige doek. Praktische aankoop, hoes is kwalitatief goed. Wij zijn erg blij met deze aankoop: een kussen wat goed past voor een 'giant' dog en van goede kwaliteit. Wij gaan er plezier aan beleven.
VerbeterpuntenDe hoes en het kussen zijn niet goedkoop, maar we hebben daarvoor wel waar voor ons geld. Wij willen nog wel graag een tweede hoes (voor als de hoes die er nu om heen zit wordt gewassen) maar hikken daartegen aan vanwege de prijs. Korting op een tweede hoes zou ons dan ook zeer welkom zijn.....
Pluspunten
Snelle levering,zeer goed produkt
Pluspunten
Alles wat op de site is waar. Snelle levering. Je kunt je product volgen.
Pluspunten
voor de 2e maal een hoes besteld. Snelle levering en keurig verzorgd. Jullie website doorgegeven aan mijn schoonzus, die inmiddels ook een kussen met hoes heeft besteld. Onze hond ligt graag op het kussenl Ik heb jullie website ooit uit een interview met de krant.
Verbeterpuntendonker blauwe velours of rib in de collectie opnemen indien mogelijk. Of de kleur petrol.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, veel kleurkeuze, hoezen gaan lang mee.
VerbeterpuntenDit is de 3e hoes die ik hier besteld heb, het is wel de mooiste qua looks, maar de stof lijkt dunner dan mijn andere hoezen. Hopelijk is hij wel net zo sterk. Op de webpagina had misschien iets duidelijker kunnen staan dat dit een andere stof is dan de effen variant.
Pluspunten
Leuke nieuwe hoezen voor het hondenbed. Zo kan ik steeds wisselen. Wasbare overtrekken. Prima kwaliteit.
Pluspunten
Top service!!
Pluspunten
Het is een heel fijn hondenbed. De Hoezen zijn gemakkelijk uit te wassen en ze blijven lang mooi. af en toe niuewe balletjes bij vullen en onze hond kan weer heerlijk liggen op zijn hondenbed
Pluspunten
supersnelle levering! veel keus in kleur en uitvoering hondenkussens.
Pluspunten
Deze keer was de pakket op tijd binnen. Toen ik de eerste keer bij jullie bestelde was mijn pakket in buitenland gekomen fout bij DHL. Dit is top waar hij nu word afgeleverd
Pluspunten
- goede informatie op de website - snelle levering
Pluspunten
Zeer tevreden, al jaren!
geen
Pluspunten
prachtige hoezen en binnen zak.
Verbeterpuntenjammer dat er alleen korrels zijn, mijn hond wil er niet op zitten, van andere gehoord hond moet aan wennen. ik heb zelf hoes en zak gehouden,maar schuimrubber opnieuw in gedaan zodat het net matras is zodat de duitse herder languit kan liggen.
Pluspunten
goede kwaliteit snelle levering