Pluspunten
Sinds dat we honden hebben (15 jaar) gebruiken we de kussens en hoezen van Dog's Companion. Mooie producten, prima kwaliteit, een betrouwbaar bedrijf, prettige communicatie, snelle levering... Niet voor niets dat we terugkerend klant zijn.
Pluspunten
Keurig en snel geleverd. En de producten zijn van goede en mooie kwaliteit.
Pluspunten
De service is super, zeer snelle reactie via email en gemakkelijk om in contact te komen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie nadat ik een korting over het hoofd had gezien en had de volgende dag gelijk al het verschil terug op mijn rekening en super service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goede afhandeling.
Verbeterpuntenwij hebben vorig jaar dit hondenbed gekocht.Goede kwaliteit verder maar vind alleen wel dat de vulling snel inzakt.wij hebben nu alweer een zak vulling bij moeten kopen.Ik vind dat erg vlug.
Pluspunten
Pluspunten
Uitstekend product, snelle levering, redelijke prijs, zeer tevreden !
Pluspunten
Pluspunten
Prima bedrijf, service , mooie kwaliteit en snelle levering met een aardig presentje voor onze hond :-;
Pluspunten
Mooie kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede kwaliteit, heldere en snelle reactie op eventuele vragen. Zeer tevreden!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuk detail: de hondenkoekjes bij de bestelling